Ania i jej Nitro pisze:Justa, pewnie ze tak, bardzo chetnie wymizialabym Emi, tyle ze ja teraz kawalek od Polski jestem i w kraju bede dopiero na poczatku listopada...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Justa, pewnie ze tak, bardzo chetnie wymizialabym Emi, tyle ze ja teraz kawalek od Polski jestem i w kraju bede dopiero na poczatku listopada...
kamari pisze:To, że kot nie ma czucia głębokiego, nie znaczy, że nie może być szczęśliwy.
Koty nie znają pojęcia "niepełnosprawny". Nie oceniają siebie w tych kategoriach.
Dwa z kotów ze zdjęcia są "niepełnosprawne". Czy ktoś zgadnie które?
Anna Kubica pisze:Kociara82 pisze:nie ma czucia glebokiego niestety co moze swiadczyc o przerwanym rdzeniu kregowym
Ale radzi sobie swietnie mimo to. Kocha sie bawic, jest pro ludzka bardzo.
Gdyby bylo czucie glebokie-tak jak w przypadku Eustachego-bylaby szansa spora na to, zeby kicia byla w miare sprawna tak jak Eustachy. Czasem mam wrazenie, ze ona sobie nie zdaje sprawy z tego, jak powazny jest jej stan, tak bardzo chce zyc i cieszy sie zyciem, ze nie zwraca uwagi na swoja niepelnosprawnosc.![]()
Natomiast odparzenia ladnie sie goja
Zgadzam się ,to tylko człowiek patrząc na niepełnosprytnezwierzę kiwa z politowaniem głową, a takie zwierzątko jak tylko nie cierpi bólu ,pragnie żyć ,cieszyć się życiem bo każde istnienie ma sens.
Kibicuje Emi z całego serca
AntoninaBandzioras pisze:Kociara82 pisze:AntoninaBandzioras pisze:Koty mnie zadziwiają swoją wytrwałością i siłą ducha!uwielbiam je!
no przeciez za to je kochamy![]()
Moze chcialabys poznac te mala slodycz osobiscie?Z Siemianowic do Tychow nie jest daleko...
Oj chciałabym, chciała ale wiadomo jak to jest z czasem :/ ....Kociara82 pisze:nie ma czucia glebokiego niestety co moze swiadczyc o przerwanym rdzeniu kregowym
Ale radzi sobie swietnie mimo to. Kocha sie bawic, jest pro ludzka bardzo.
Czyli będzie ciągnąc za sobą nóżki? Czy to bezpieczne, w takim sensie czy nie może zrobić sobie krzywdy tym, np. otarcia? Dopytuje się bo nigdy nie widziałam takiego kota ale wierze, że ona ma to kompletnie gdzieś i jak to kociaka interesuje tylko zabawa i dobre jedzonko. Tak jak moje szkarby.
Dlaczego wam wychodzą zdjęcia kotów takie ładne, a mnie nie? Czyżby moje koty były niefotogeniczne?! Często wychodzą na zdjęciach jakby były wkurzone...
Justa&Zwierzaki pisze:Zgadzam sie z tym w 100% , tylko nie raz bardzo mnie drażnią tak zwani ''miłośnicy zwierząt'' którzy mi zadają pytania takiego typu : a czy nie było by lepiej ją uśpić, lub a to tylko kaleka
, a po co to męczyć jak to nie może skakać po drzewach
lub sie dziwią że jak można trzymać kota w pampersach
a niech spojrzą na Emi , Eustaszka , na Coco , Filisia i inne ....
Ach te Twoje pieknsci![]()
![]()
i niech ktos mi powie ze sa nieszczeniące
phantasmagori pisze:Dokładnie! Jeśli tylko nie cierpi, to jest szczęśliwa!
A durnym ludzkim gadaniem nie trzeba się przejmować
Justa&Zwierzaki pisze:Wpłaty jakie już wpłynęły na utrzymanie Emi :
P.Robert 100 zł![]()
![]()
![]()
Ania i jej Nitro 50 zl![]()
![]()
![]()
Edi 50 zł![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze: A ja wczoraj Emi wypuściłam na chwile na mieszkanie , to jej potem nie szło złapać ,tak szalała że cho , cho
kamari pisze:Justa&Zwierzaki pisze: A ja wczoraj Emi wypuściłam na chwile na mieszkanie , to jej potem nie szło złapać ,tak szalała że cho , cho
Znam to dobrzeNiby nie wszystkie nóżki działają normalnie, ale dogonić takiego kota nie sposób
![]()
Dużo zdrówka dla Emi, wycałuj ją od nas mocno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 309 gości