zdrowo sie uśmiałam na tej trzeciej stronie. Sobię zaznaczę zeby nie było, że przegapiłam Brzunio Zdzichowy super też kiedyś pokazywałam zdjęcie Konana z takim wiszącym brzuchem, na szafie
Przewiduję zapalenie sawów niestety Objawy wzorcowe powiedziałabym To, że Cię drze w przedramionach, to promieniuje po prostu.Sednem sprawy jest to,że sztućca nie możesz utrzymać
Gratuluję się z paniom, to bardzo upierdliwe jest Mnie na to gentamycynkę w doopke walili
a dajże spokój nie dam sobie doopska pokłuć!!!! Dżizas, nawet nie strasz nieee, to ja może odwołam tego znachora albo wmówię jej, że to z nieuprawiania sportu Boli jednak boli nawet jak usłyszało o gentamycynie w doopę nie przestało boleć eh
Możesz to mieć jako powikłanie po tej bakterii, co ją zaadoptowałaś ostatnio i nie chciałaś wyleżeć. Ja się z wiekiem ostrożniejsza zrobiłam - jak czuję początki inwazji, natentychmiast okopuję się we wnęce na min. 3 dni, bez żadnej dyskusji. Krąży wirus po Europie a ja mam dychawicę więc byłabym łatwym celem a nie mam na to ochoty
No to mnie Pozytywko poważnie wystraszyłaś. Chyba i ja felczera odwiedzę Dobrze, że są różne leki, to może dostaniesz coś innego niż AYO. Ja na rwę kulszową żadnego kłucia nie dostałam, a mdlałam z bólu. Powikłania po wirusach/bakteriach są poważne. U mnie w pracy jedna kobitka dostała zapalenia mięśnia sercowego. Długie leczenie.
Pani AYO ma rację ja już też uważam, ale jakoś tak zeszło bez tego znachora a to były 2 pełne tygodnie z chorym gardłem a paciorkowiec lubi stawy, skórkojad jeden pójdę i każę się ratować szkoda, że oczywiście rozkładam się na week-end, bo znowu bez L4 :-/ ale może mnie sieknie i i tak nie dam rady w poniedziałek pójść do pracy?
Rozpuszczasz w płaskim garnku taka ilość parafiny, żeby zanurzyć dłoń na płask aż po nadgarstek. Wkładasz płetwę lub obie płetwy synchronicznie - zależy jaki garnuszek. Wyjmujesz płetwy i pozwalasz parafinie na nich zastygnąć. Zabieg powtarzasz tyle razy ile dasz rady Przygotowane w ten sposób płetwy smarujesz maścią lub żelem przeciwazapalnym i pakujesz w wełniane lub futrzane rękawiczki.
acha, to shirze sprzedawałas ten sposób chyba brzmi dobrze tylko, ze mnie bolą całe przedramiona - to musiałabym w jakiejść beczce tę parafinę podgrzać ale powoli zaczyna mnie już wszystko boleć, to do wieczora może cała wlezę do tej wrzącej parafiny