Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 21:39 Forum

No super ze Fredzia idzie do domku, to taka spokojna kicia :1luvu: :ok: No a Beatka zdazy sie z nia pozegnac. A i kupilam 35 saszetek Winstona, moze jutro tda mi sie jeszcze tacki kupic
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw paź 13, 2011 21:43 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

jadziaII pisze:
The Szops pisze:Hej Ludziska
jest ważne pytanie: CZY SMOŁA MA zdjęte szwy!!??
:?: :idea:

Smola miala szwy rozpuszcalne i juz ich nie ma.
Odnosnie rodzinki rudaskow i Zyty to planowana wizyta jest na jutro bedziemy z cala trojka.
Od poczatku my sie nimi zajmujemy i sa leczone w Lupusie.
Troche to dlugo trwa ale tak czasem byla Alfa jeszcze smarka.

Owszem wszystkie bezdowniaki z pod hali mama,tata i mala troja sa zasmarkane co niektorym udaje mi sie przemyc oczy i oczyscic nosek ale nie wszystkim, duzym nie, ale mama kolorowa wydaje mi sie ok. no ale co zrobi leczyc w krzakach sie nie da.

Jadziu ja bezdomne dzikusy jak mialy katar dawałam Unidox rozgnieciony z jedzeniem albo do picia wodęze smietaną i lekiem i pomagalo
Ostatnio edytowano Czw paź 13, 2011 22:00 przez wiesiak, łącznie edytowano 1 raz
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Czw paź 13, 2011 21:57 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

terenia1 pisze:
The Szops pisze:Byliśmy w Lupusie z Longerem i małą rudą od Zyty, czyli Alfą. Longer ma mocny katar i dostał zastrzyki z antybiotykiem. Zastrzyki są w witrynce w paczuszce z napisem Longer. Informacja jak podawac jest na tablicy, ale jeszcze napiszę : codziennie zastrzyk z nieopisanej strzykawki, a w sobotę dodatkowo opisany, czyli tolfina. W poniedziałek do kontroli.

Marta czyli Longerowi zastrzyki trzeba podawać w piątek, sobotę, niedzielę antybiotyk a w sobotę oprócz antybiotyku Tolfina - na poniedziałek nie ma zastzyków już tylko trzeba podjechać do weta (zaraz uzupełnię kącik medyczny)
może Wiesia mogłaby podawać zastrzyki i tak biedna codziennie dojeżdża do Arletki i Biedronka :oops:

Pewnie że podam zastrzyk Longerowi, mam nadzieję ze to nie histeryk jak Arletka .
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Czw paź 13, 2011 22:21 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Wiesiu super dzięki :D
A no i właśnie dzięki Dorotce mamy jakiś supet kod do promocji w Rossmanie na produkty Winstona ja dziś kupowałam tacki pasztecikowe do schroniska i jedna tacka wyszła za cenę 52 grosze a kociaki wcinają tacki jak miło jakby ktoś miał ochote na zakup tacek nawet na zapas dla naszych kociastych to proszę pisac na pw poda kod. A Rossmanowskie paszteciki kociaki wcinają bez opamiętania :D
Jutro tez podjadę napaśc jakiegoś Rossmana w związku z zakupem dla schronu i kupie też dla naszych kociastych jakiś zapasik :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw paź 13, 2011 23:29 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

SABINKA:D
Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Czw paź 13, 2011 23:33 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

PAULINKA :D
Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Czw paź 13, 2011 23:39 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Siostry Ryśka i Helenki
Obrazek
Obrazek
Obrazek

terenia1

Post » Czw paź 13, 2011 23:44 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

INKA I MILKA :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Pt paź 14, 2011 7:14 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

No nie mała siostra Helenki jest miniaturką Alfika chyba :D
Alfik Obrazek
siostraObrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 14, 2011 8:32 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Witaj Tereniu
Longerowi - nie opisane skrzykawki - codziennie po jednym, opisaną skrzykawke podajemy dodatkowo w sobotę.
A teraz wracam do kawki i przeglądania zdjęć :D
(Jakoś dzień w pracy trzeba zacząć :mrgreen: :mrgreen: )

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt paź 14, 2011 9:09 Re: proszę nie pisać zakładam nowy wątek

I znów nowy tydzień przed nami :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 17.10.-23.10.2011 r.
17.10. pon. rano brak wie. brak
18.10. wt. rano brak wie. brak
19.10. śr. rano brak wie brak
20.10. czw.rano brak wie. Teresa
21.10. piat rano brak wie. brak
22.10. sob. rano brak wie. brak
23.10. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Pt paź 14, 2011 9:13 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Ja póki co na pewno środa wieczór

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt paź 14, 2011 9:30 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

A ja tylko doprecyzuję miejsce spotkania dzisiejszego:
godz. 19:00 Sosnowiec ul. Warszawska Muza Art Cafe - byłe kino Muza :D przybywajcie
Rozmawialam juz tez z pania z administracji i mam info na temat pomieszczenia i prądu +- więc będzie o czym dyskutować :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 14, 2011 9:39 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Albo jestem ślepa albo na 1-ej stronie nie ma adresu Stowarzyszenia i KCH 8O
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 14, 2011 9:47 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

majencja pisze:Albo jestem ślepa albo na 1-ej stronie nie ma adresu Stowarzyszenia i KCH 8O

Nie jesteś ślepa Maju.
Nie podajemy adresu- bo do przelewów w iększości banków nie trzeba adresów, a jak był to do Teresy zaczeły pielgrzymki przychodzić kocie.
A KC tez nie reklamujemy adresowo tak wszystkim - tez w trosce o kłopoty kociowe :oops:
A jak ci trza to daj głos na pw :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]