Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:The Szops pisze:Hej Ludziska
jest ważne pytanie: CZY SMOŁA MA zdjęte szwy!!??
![]()
Smola miala szwy rozpuszcalne i juz ich nie ma.
Odnosnie rodzinki rudaskow i Zyty to planowana wizyta jest na jutro bedziemy z cala trojka.
Od poczatku my sie nimi zajmujemy i sa leczone w Lupusie.
Troche to dlugo trwa ale tak czasem byla Alfa jeszcze smarka.
Owszem wszystkie bezdowniaki z pod hali mama,tata i mala troja sa zasmarkane co niektorym udaje mi sie przemyc oczy i oczyscic nosek ale nie wszystkim, duzym nie, ale mama kolorowa wydaje mi sie ok. no ale co zrobi leczyc w krzakach sie nie da.
terenia1 pisze:The Szops pisze:Byliśmy w Lupusie z Longerem i małą rudą od Zyty, czyli Alfą. Longer ma mocny katar i dostał zastrzyki z antybiotykiem. Zastrzyki są w witrynce w paczuszce z napisem Longer. Informacja jak podawac jest na tablicy, ale jeszcze napiszę : codziennie zastrzyk z nieopisanej strzykawki, a w sobotę dodatkowo opisany, czyli tolfina. W poniedziałek do kontroli.
Marta czyli Longerowi zastrzyki trzeba podawać w piątek, sobotę, niedzielę antybiotyk a w sobotę oprócz antybiotyku Tolfina - na poniedziałek nie ma zastzyków już tylko trzeba podjechać do weta (zaraz uzupełnię kącik medyczny)
może Wiesia mogłaby podawać zastrzyki i tak biedna codziennie dojeżdża do Arletki i Biedronka
majencja pisze:Albo jestem ślepa albo na 1-ej stronie nie ma adresu Stowarzyszenia i KCH
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, egw, Google [Bot], Talka i 442 gości