Chyba, ze to nowa forma podziekowania.

Doberek truskaweczki!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Mieszkankiem to bym nie pogardziła, chociaż jak znam życie bałabym się wejść do środka w lęku przed tabunem głodnych kotów![]()
A co do Pana z Kablówki - po moim fachowym doświadczeniu z Panem od Pizzy to czuję, że może być zabawnie
kalair pisze:Alez Ty jestes niedobra dla mnie!![]()
![]()
Chyba, ze to nowa forma podziekowania.![]()
![]()
Doberek truskaweczki!.
OKI pisze:kalair pisze:Alez Ty jestes niedobra dla mnie!![]()
![]()
![]()
Doberek truskaweczki!.
Cześć Krecie
Możesz uznać, że to nowa formaJak se Jaśnie Panienka winszuje...
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Mieszkankiem to bym nie pogardziła, chociaż jak znam życie bałabym się wejść do środka w lęku przed tabunem głodnych kotów![]()
A co do Pana z Kablówki - po moim fachowym doświadczeniu z Panem od Pizzy to czuję, że może być zabawnie
Niniejszym oświadczam oficjalnie na szerokim forum, że już nigdy, przenigdy sama pizzy nie zamówię
Nikt tego nie zrobi tak dobrze, jak Szalony Kot
![]()
![]()
Jeśli Pan z Kablówki będzie ten co zwykle, to będzie śmiesznie, bo ma uczulenie na kotyZe szczególnym uwzględnieniem Taćki, która to z kolei darzy go szczególnymi względami
![]()
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Alez Ty jestes niedobra dla mnie!![]()
![]()
![]()
Doberek truskaweczki!.
Cześć Krecie
Możesz uznać, że to nowa formaJak se Jaśnie Panienka winszuje...
Ach ach, jaka sie poczulam wazna..![]()
![]()
Szalony Kot pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Mieszkankiem to bym nie pogardziła, chociaż jak znam życie bałabym się wejść do środka w lęku przed tabunem głodnych kotów![]()
Niniejszym oświadczam oficjalnie na szerokim forum, że już nigdy, przenigdy sama pizzy nie zamówię
Nikt tego nie zrobi tak dobrze, jak Szalony Kot
![]()
![]()
Jeśli Pan z Kablówki będzie ten co zwykle, to będzie śmiesznie, bo ma uczulenie na kotyZe szczególnym uwzględnieniem Taćki, która to z kolei darzy go szczególnymi względami
![]()
W pracy też mi zawsze każą zamawiać![]()
Nie moja to wina, że oni tak lubią ze mną rozmawiać
passa pisze:OKI,masz ciągle ten sam nr konta co w grudniu?
Szalony Kot pisze:Ja nie mam nic przeciwko jakby co. Chociaż temu Fosterowi to Ty przemów do rozumu, żeby on wyzdrowiał wreszcie, a nie takie o :>
Może mu potrzeba jakiejś serii Zylexisu (wiem, że drogie), bo kurcze, ta jego przewlekłość martwiąca jest...
Co do kropli - przyniosę Ci dziś
kalair pisze:Fajnie, ze sie uzbieralo, zostalo, i w ogole!![]()
Przy tymczasikach zawsze sie przyda!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 391 gości