po_prostu_kaska pisze:TWQ - Basia i sebow mają mi przesłać rzeczy na bazarek dla Szczytna żebym go zrobiła.
Jeżeli masz możliwość, czy teraz czy w późniejszym czasie, coś przekazać, proszę o info, podam Ci adres na PW.
Jeżeli są inne osoby, które mogą nas wspomóc w ten sposób również proszę o kontakt.
Jestem w stanie zrobić bazarek i koordynować wpłaty i wysyłkę.
Hej,
No właśnie dzisiaj poznałem osobiście Panią Basię, Dorotę, Penelope i Kasztanową i ustaliliśmy, że zajmę się wysyłką.
Tzn. zbiorę fanty od P.Basi i darczyńców z Olsztyna, dołożę coś od siebie i swoich domowników, zapakuję i wyślę. Przynajmniej tyle na razie mogę zrobić.
Zaraz prześlę Ci pw.
Cieszę się, że poznałem osobiście parę ze szlachetnych osób z forum, pomimo smutnych okoliczności śmierci chorego malucha. [*] [*] [*]
Horacy 7 - oczywiście że dobrze robisz, a logikę komentarzy o których piszesz można przełożyć w ten sposób: "Ludzie chorzy na raka i tak w większości umierają, leczeni czy nie, a oddziały onkologiczne wydają tylko pieniądze podatników i fundacji charytatywnych."
Takie właśnie gadanie.
Do zobaczenia mam nadzieję wkrótce, chętnie pomogę chociaż z organizacją wysyłki fantów na bazarki.
Pozdrawiam i dobrej nocy.