Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 22:05 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon paź 10, 2011 23:12 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Poszedł przelew czynsz za Kocią Chatkę i media w wysokości 643,86zł tak że jesteśmy gołe i wesołe :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon paź 10, 2011 23:27 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Nasze Aniołki! Cudne Skarbeczki :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Wto paź 11, 2011 6:49 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Byłam wczoraj z Julinką i Fuksem w Lupusie i dziś też muszę - niestety nie idzie tak dobrze to leczenie jak by smy chciały :( Oba w zasadzie zachowują się normalnie, jedzą i w ogóle, ale Fuks wysmarkuje śpiki z krwią a Julka nadal ma to ucho niezbyt ładne. Dziś powinny być zastrzyki na 2 dni, żebym co dzień nie jeździła :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto paź 11, 2011 10:08 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Miodek dalej bardzo chory, ten katar go tak rozlozyl ze cos, wyglada tak jak byl chory na kociarni, strasznie sie martwie, goraczkuje choc juz jest na lekach.
Dzis wstawalam do niego o 2 w nocy i dawalam mu p/goraczkowy bo mial 40,6 teraz nie ma ale kto wie jak bedzie wieczorem i w nocy.
Jest slaby ale je to wazne. Opieke ma bardzo dobra, caly czas go obserwuje i dopieszczam spi ze mna. Oby z tego wyszedl bo w jego przypadku jest gorzej jak u innych.
A i nastepne koty zaczynaja kichac znow bede miala horror jak wiosna - sil mi brak.
Gosia zakupila Miodzowi jedzonko animonde chetnie je a i gotowana piersia /troszeczke/ tez sie zajada.
Gosia rowniez podala przez Wiesia wczoraj grzejnik olejowy /postawiony w przedsionku na kw./ pozyczony od swojej kolezanki bo ktos mowil o olejowym ze mniej pradu ciagnie wiec sie postarala.
To tyle na wiecej pisania nie mam czasu.
Warka juz z choroby wychodzi choc jeszcze bierze antyb.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto paź 11, 2011 10:15 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Boże biedny Miodek :( - ileż chorób może spaść na jednego, małego kotka :( i to w tak krótkim czasie..

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto paź 11, 2011 10:57 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Zapraszam na bazarek dla DT Jagi viewtopic.php?f=20&t=134202&p=8062817#p8062817
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto paź 11, 2011 12:06 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Mara S pisze:Boże biedny Miodek :( - ileż chorób może spaść na jednego, małego kotka :( i to w tak krótkim czasie..

na chwilę odzyskałam dostęp do Miau.pl więc chociaz udało mi się zagłosować na schronisko w sosnowcu i na nas, widzę jednak że jeśli nie bedziemy ostro agitować to szans nie będziemy mieli - dwóch konkurentów ma po 22 głosy , natomiast my mamy - 12 głosów .
Klimek i Miodek to dwaj nasi najbiedniejsi podopieczni, nawet białaczkowy Biedron i Arletka to w porównaniu z nimi koty w superformie :? Co można więcej zrobić ?

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto paź 11, 2011 12:13 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Witam, dyżurek poranny zaliczony :D

Na zdrowej :
Pędzel był dzisiaj wyjątkowo miziasty, uszy poczyściłam jak umiałam, oczka pomyłam.
Dwa nowe "nabytki" są tak samo rozkoszne jak ich rodzeństwo :1luvu: Bardzo gadatliwe :ryk:
Józio zachowywał się normalnie, ładnie jadł i latał za krową na patyku, więc chyba nic mu nie dolega :ok:
Smoła stanowczo woli jadac na osobności koło zlewu :wink:

Na kwarantannie:
Na początek naszukałam się Paulinki, wszystkie kontenerki leżały w kuwecie i ogólnie była wielka rozpierducha :twisted: Paulinka leżała pod oknem przy szafie calutka zawinięta w firankę 8O i bardzo nie chciała byc z firanki odwijana 8O Przed wyjście dałam ją do boksu, bo trochę była wystraszona.
Sabinka jak zwykle dyżur spędziła na wolności, cały czas się bawiła :ryk: tylko Longer ją dopadał co chwilę.
Longer cały czas ma katar i chyba to leczenie nic nic dało. On musi wrócic do weta bo leje mu się z nosa :(
Ruda od Zyty też cała zakatarzona :(
Reszta ok, nie było rozwolnień ani pawików :ok:

Absolutny brak immunodolu, więc nie podano :( Wiesiak przybyła robic zastrzyki i stwierdziłyśmy, że trzeba coś szarpnąc ze skarbonki i kupi immunodol.
Krucho z mokrym jedzonkiem, szczególnie maluchów. Zostawiłam jeszcze dwie puszeczki.

Wolontariusz dostarczył mi klatkę-łapkę i wprowadził mnie w tajniki łapania dzikiego zwierza :wink: Bardzo dziękuję.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto paź 11, 2011 12:55 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Gosiu dzięki za olejniaka :ok:

The Szops

Post » Wto paź 11, 2011 17:45 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

The Szops pisze:Gosiu dzięki za olejniaka :ok:

Kaloryferek pożyczyłam od koleżanki , myślę że raczej już nie będzie go chciała , ale sama jest biedna jak mysz kościelna dlatego na razie jest tylko pożyczony ...
Dziś zawiozłam na kociarnię paszteciki winstona dla maluchów z mocnym postanowieniem że zaraz wyjdę. Ale na kwarantannie maluchy tak miauczały , że nie mogłam im nie dać ,potem dostały wszystkie kotki na kwarantannie bo ja nie mogę słuchać jak kotek miauczy za jedzeniem . No cóż - z 28 pasztecików część rozdałam , wiec pewnie za chwilę jeszcze dokupię . W ROSSMANIE patrzą na mnie podejrzliwie jak zgarniam paszteciki hurtowo jak leci z półek 8O

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto paź 11, 2011 18:47 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Te nasze kochane cwaniaki wiedzą jak nas podejśc i coś wyłudzic :ryk:

The Szops

Post » Wto paź 11, 2011 19:40 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

gosiakot pisze:
The Szops pisze:Gosiu dzięki za olejniaka :ok:

Kaloryferek pożyczyłam od koleżanki , myślę że raczej już nie będzie go chciała , ale sama jest biedna jak mysz kościelna dlatego na razie jest tylko pożyczony ...
Dziś zawiozłam na kociarnię paszteciki winstona dla maluchów z mocnym postanowieniem że zaraz wyjdę. Ale na kwarantannie maluchy tak miauczały , że nie mogłam im nie dać ,potem dostały wszystkie kotki na kwarantannie bo ja nie mogę słuchać jak kotek miauczy za jedzeniem . No cóż - z 28 pasztecików część rozdałam , wiec pewnie za chwilę jeszcze dokupię . W ROSSMANIE patrzą na mnie podejrzliwie jak zgarniam paszteciki hurtowo jak leci z półek 8O

Nie przejmuj się Gosiu, na nas tez tak patrzą jak mamy koszyk pełen pasztecików :D też cosik jutro na ząb weźmiemy ;) W ankiecie zagłosowałam.
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Wto paź 11, 2011 22:03 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

No faktycznie paszteciki z Rossmana cieszą się bardzo dużym powodzeniem u wszystkich kociaków :D wcinają że aż miło :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 12, 2011 6:17 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Dziś Fuks nieszczęśliwy bo głodzony - będzie dziś test na białaczkę, bo się kurna nie leczy jak powinien. Wciąż świszczy nosem i smarka z krwią. Julinki ucho nadal takie-sobie więc Ala bierze towarzystwo dziś do weta :( Zagłosowałam, Alutka też chciała, ale nie mogła (za rzadko wchodzi na forum to nie ma tylu postów). Jeśli się okaże, że Fuks ma białaczkę, nie będzie mógł u mnie zostać - nie mam opcji odseparowania go tak, by jęczeniem nie spowodował mojej eksmisji :? No i wtedy Madhuri też będzie miała test robiony, tak że płynę z kasą :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]