Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotola pisze:Jaka Emi maleńka w porównaniu z EustaszkiemEmi kochana zdrówka życzymy i ciągle o tobie myślimy
Justa&Zwierzaki pisze:Emi już po wieczornej kąpieli , nie przepada za tym ale mamy coraz większa wprawę i to trwa naprawdę krótko, pęcherz tez wyciśnięty , ale jakby coś sama tez próbowała
![]()
Leki też podane a teraz szaleje za koralikami zawieszonymi na sznurku i gdyby nie było widać ze te łapeczki tak do tyłu są to by nikt nie uwierzył że Emi jest w tak poważnym stanie ....
kamari pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Emi już po wieczornej kąpieli , nie przepada za tym ale mamy coraz większa wprawę i to trwa naprawdę krótko, pęcherz tez wyciśnięty , ale jakby coś sama tez próbowała
![]()
Leki też podane a teraz szaleje za koralikami zawieszonymi na sznurku i gdyby nie było widać ze te łapeczki tak do tyłu są to by nikt nie uwierzył że Emi jest w tak poważnym stanie ....
Mam to samo z obydwoma swoimi nie chodzącymi maluchami, szaleją jak wszystkie koty. One nie widzą tego, że są inne. Po prostu cieszą się życiem![]()
Nieustające kciuki za Emi![]()
![]()
Ania i jej Nitro pisze:kamari pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Emi już po wieczornej kąpieli , nie przepada za tym ale mamy coraz większa wprawę i to trwa naprawdę krótko, pęcherz tez wyciśnięty , ale jakby coś sama tez próbowała
![]()
Mam to samo z obydwoma swoimi nie chodzącymi maluchami, szaleją jak wszystkie koty. One nie widzą tego, że są inne. Po prostu cieszą się życiem![]()
![]()
To swietnie, ze te kotki pomimo pokrzywdzenia potrafia byc radosne i szczesliwe
Ania i jej Nitro pisze:Ojej, Kamari, ale cuda![]()
jakie kochane, sliczne, tylko zacalowac takie
kamari pisze:Ania i jej Nitro pisze:kamari pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Emi już po wieczornej kąpieli , nie przepada za tym ale mamy coraz większa wprawę i to trwa naprawdę krótko, pęcherz tez wyciśnięty , ale jakby coś sama tez próbowała
![]()
![]()
Tak samo łobuzują i tak samo...kochają. Według mnie, one nie wiedzą, że są inne i szczęśliwie nie pamiętają, że zostały skrzywdzone.
Z pozdrowieniami dla Emi serduszko z naszej dwójki chodzących inaczej - Coco i Felusia![]()
Ania i jej Nitro pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: katikot, puszatek i 311 gości