Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:hehe a mi dali gratis w postaci 6 kilo weterynaryjnej karmy RC ObesityNo co za mośki
Już im napisałam że jak se chcą odebrać to mają wysłać kuriera. Ech, ten Krakvet
![]()
![]()
dobre, hehehehe
![]()
![]()
kotx2 wal prosto w pyszczaki jak coś, od piątku do wtorku
jak wróce to dokladkę zrobię
![]()
mozesz za koki nawet tu ciągnąć :mrgreen:
Ania i jej Nitro pisze:dobrze wiedziec dziewczyny. Przegladam czasami sklepy internetowe w poszukiwaniu dobrych promocji dla "moich" karmicielek, tak wiec informacja cenna
kotx2 pisze:krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:hehe a mi dali gratis w postaci 6 kilo weterynaryjnej karmy RC ObesityNo co za mośki
Już im napisałam że jak se chcą odebrać to mają wysłać kuriera. Ech, ten Krakvet
![]()
![]()
dobre, hehehehe
![]()
![]()
kotx2 wal prosto w pyszczaki jak coś, od piątku do wtorku
jak wróce to dokladkę zrobię
![]()
mozesz za koki nawet tu ciągnąć :mrgreen:
ok
kotx2 pisze:maczuga zbója Madeja
krynia08 pisze:Ania i jej Nitro pisze:dobrze wiedziec dziewczyny. Przegladam czasami sklepy internetowe w poszukiwaniu dobrych promocji dla "moich" karmicielek, tak wiec informacja cenna
ano cenna, bo przez sklep można zejść z tego świataA PRZECA KLIENT NASZ PAN PODOBNO
![]()
krynia08 pisze:krynia08 pisze:Ania i jej Nitro pisze:dobrze wiedziec dziewczyny. Przegladam czasami sklepy internetowe w poszukiwaniu dobrych promocji dla "moich" karmicielek, tak wiec informacja cenna
ano cenna, bo przez sklep można zejść z tego świataA PRZECA KLIENT NASZ PAN PODOBNO
![]()
jeden sklep mnie rozłozył na łopatkizamiast karmy dostalam rózowe posłanko dla yorka z adresem na Katowice
a ja na R i nie ten kąt Polski
Ania i jej Nitro pisze:dobrze wiedziec dziewczyny. Przegladam czasami sklepy internetowe w poszukiwaniu dobrych promocji dla "moich" karmicielek, tak wiec informacja cenna
krynia08 pisze:ja mam nienormalnego plaskacza. tylko rc persian i pączki![]()
![]()
na mięcho , puszki i inne cuda można go posadzić i nie tknie
drugi jest normalny
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:ja mam nienormalnego plaskacza. tylko rc persian i pączki![]()
![]()
na mięcho , puszki i inne cuda można go posadzić i nie tknie
drugi jest normalny
ten nienormalny to pewnie ten od Mirki?Ona ma same takie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot], MIKI03, nfd, Szymkowa i 771 gości