Czy ktoś z Zabrza wysyłał fakturę do KS ostatnio??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 11, 2011 17:51 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

dobrze wiedziec dziewczyny. Przegladam czasami sklepy internetowe w poszukiwaniu dobrych promocji dla "moich" karmicielek, tak wiec informacja cenna :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto paź 11, 2011 17:52 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:
Gibutkowa pisze:hehe a mi dali gratis w postaci 6 kilo weterynaryjnej karmy RC Obesity ;) No co za mośki :mrgreen: Już im napisałam że jak se chcą odebrać to mają wysłać kuriera. Ech, ten Krakvet :|

:ryk: :ryk: :ryk: dobre, hehehehe :ryk: :ryk: :ryk: kotx2 wal prosto w pyszczaki jak coś, od piątku do wtorku :mrgreen: jak wróce to dokladkę zrobię :ryk: :ryk: mozesz za koki nawet tu ciągnąć :mrgreen:

ok :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto paź 11, 2011 17:53 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

Ania i jej Nitro pisze:dobrze wiedziec dziewczyny. Przegladam czasami sklepy internetowe w poszukiwaniu dobrych promocji dla "moich" karmicielek, tak wiec informacja cenna :wink:

ano cenna, bo przez sklep można zejść z tego świata :mrgreen: A PRZECA KLIENT NASZ PAN PODOBNO :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 17:54 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

kotx2 pisze:
krynia08 pisze:
Gibutkowa pisze:hehe a mi dali gratis w postaci 6 kilo weterynaryjnej karmy RC Obesity ;) No co za mośki :mrgreen: Już im napisałam że jak se chcą odebrać to mają wysłać kuriera. Ech, ten Krakvet :|

:ryk: :ryk: :ryk: dobre, hehehehe :ryk: :ryk: :ryk: kotx2 wal prosto w pyszczaki jak coś, od piątku do wtorku :mrgreen: jak wróce to dokladkę zrobię :ryk: :ryk: mozesz za koki nawet tu ciągnąć :mrgreen:

ok :mrgreen:

TA PAŁA JEST TWOJA :mrgreen: Obrazek
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 17:55 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

maczuga zbója Madeja :mrgreen:

kotx2

Post » Wto paź 11, 2011 17:56 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

kotx2 pisze:maczuga zbója Madeja :mrgreen:

no :!: i na łoze delikwenta też możesz pod tą pałę :ryk: niech opryszczka na plecach też będzie :mrgreen:
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 17:58 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:
Ania i jej Nitro pisze:dobrze wiedziec dziewczyny. Przegladam czasami sklepy internetowe w poszukiwaniu dobrych promocji dla "moich" karmicielek, tak wiec informacja cenna :wink:

ano cenna, bo przez sklep można zejść z tego świata :mrgreen: A PRZECA KLIENT NASZ PAN PODOBNO :ryk: :ryk:

jeden sklep mnie rozłozył na łopatki :ryk: zamiast karmy dostalam rózowe posłanko dla yorka z adresem na Katowice :ryk: a ja na R i nie ten kąt Polski :ryk:
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 17:59 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:
krynia08 pisze:

jeden sklep mnie rozłozył na łopatki :ryk: zamiast karmy dostalam rózowe posłanko dla yorka z adresem na Katowice :ryk: a ja na R i nie ten kąt Polski :ryk:

nic mnie tak nie rozkłada jak bałagan w firmie :ryk: :mrgreen:

kotx2

Post » Wto paź 11, 2011 18:00 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

a wszystko przez naklejke :ryk: zamiast na paczke to do paczki :ryk: :ryk: dobrze ze kobitka w Katowicach normalna i sobie wysłałyśmy :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 18:05 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

Ja właśnie zanakupiłam Brita (ciemniniebieski, skład mega-super-hiper a cena miodzio!) - dla piwniczniaków i miałam nadzieję też dla moich, choć moje jaśnie państwo już tak się zwybredziło że nic nie jedzą oprócz RC a że nie chcę dawać badziewia to daję tą lepszą wersję (i droższą) No ale Miecio wpiernicza pięknie, Sibelka "jak cię mogę" ale tez je. Zobaczę jeszcze jak jaśnie pani hrabianka Franka będzie jadła. Jak zaskoczą to będę na pewno kupowała, kasa mniej ważna (choć też) ale skład 8O 8O no cudo!

Zamawiałam w KV ale jest też w telekamie w tej samej cenie czyli 15zł za 1,5 kg, czyli 10zł za kilo wychodzi :ok: Za tą jakość warto!
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 11, 2011 18:08 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

ja mam nienormalnego plaskacza. tylko rc persian i pączki :ryk: :ryk: :ryk: na mięcho , puszki i inne cuda można go posadzić i nie tknie :mrgreen: drugi jest normalny :mrgreen:
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 18:10 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

krynia08 pisze:ja mam nienormalnego plaskacza. tylko rc persian i pączki :ryk: :ryk: :ryk: na mięcho , puszki i inne cuda można go posadzić i nie tknie :mrgreen: drugi jest normalny :mrgreen:

ten nienormalny to pewnie ten od Mirki? ;) Ona ma same takie :lol: :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 11, 2011 18:13 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

Gibutkowa pisze:
krynia08 pisze:ja mam nienormalnego plaskacza. tylko rc persian i pączki :ryk: :ryk: :ryk: na mięcho , puszki i inne cuda można go posadzić i nie tknie :mrgreen: drugi jest normalny :mrgreen:

ten nienormalny to pewnie ten od Mirki? ;) Ona ma same takie :lol: :lol:

Ja go chciałam dać Mirce :!: ale powiedziala ze mam zatrzymać tego kota ( bo ja sie boje kotów ) :mrgreen: on mieszkał z kozą :ryk: :ryk: i Mirka udzielała mi instrukcji obsługi :ryk:
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 18:17 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

Gibutkowa pomieszała :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto paź 11, 2011 18:22 Re: KS nie zamawia w Krakvecie

A tak w ogole dziewczyny, to moze macie jakies sklepy ulubione, gdzie sa dobre ceny, promocje. Wy doswiadczone w kotach, a ja taka sirotka jeszcze, zaczynajaca dopiero sie orientowac :?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

[poprzednia][następna]