Doberek Kochane!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:A poza tym...
ktoś tu do nas oczko puszcza
Obecnie "Kreska" z Kropką w tle![]()
![]()
Tylko coś widzę, że ona tą "Kreską" to długo nie pobędzieZaraz będą dwie Kropki
tillibulek pisze:ale fajne zadowolone z zycia kocio![]()
![]()
OKI pisze:tillibulek pisze:ale fajne zadowolone z zycia kocio![]()
![]()
Niom... źle nie ma![]()
Szalony Kot pisze:No to podaj ciotka numer konta, w końcu obiecałam, że na testy dam - Gringo już po testach, to pójdzie na co innego
Szalony Kot pisze:Czysta serduszek w ćwiartek
kalair pisze:Olcia, podaj nr.konta.
alix76 pisze:OKI, wiem, jak Ci ciężko - fajniej jest udzielać pomocy niż o nią prosić. Niestety, nie każdej sytuacji, z jaką się zetkniemy, jesteśmy w stanie sprostać sami - czasowo, organizacyjnie czy finansowo. Rachunek za diagnostykę i leczenie Gringa należałoby wysłać właścicielowi buta, który go kopnąłale to mało realne
.
Jak podrzucisz mi fanty, to może w weekend zmontuję jakiś bazar
kocurzyca41 pisze:U mnie cały czas aktualna kwota za imię,tylko nie wiem czy nie będzie szybciej na konto...jakoś nie możemy się najść.Może uda mi się w ten ćwiartek na chwilę szanownego....Szalonego poznać,ale to nic pewnego.![]()
![]()
nieustające za kociaste.
Szalony Kot pisze:No to z okazji Piwnych ćwiartków i podwyżki w tym miesiącu oraz na poczet po raz kolejny odsuniętej płatności mandatu przelałam stówkę![]()
Co oznacza, że niewiele brakuje, więc cioteczki mogą się wykazać![]()
Przesyłam nr konta OKI do cioteczki Kalair i do cioteczki Kocurzycy, bo bycie na ćwiartku - chociaż obowiązkowo obowiązkowe - to jedno, a zdrowie Fosterka to drugie - i może jak ciotka jutro zajrzy na konto, to już pogna do lecznicy z kotyma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 338 gości