Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 16:42 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:
ewick pisze:ciocia to wszystkim córci zyczy, ba, nawet obiecała nam pomagać przy córeczce ;) (cwaniara, wie, że już dzieci nie chcemy ;))

Busieńko i ewick -ja nie po złości tylko z miłości Wam życzę 8) :mrgreen: .Dziewczynki są takie słodkie-dopóki nie dorosną :mrgreen: :strach: :smokin: :spin2:

Tia... A potem z tych słodkich dziewczynek wyrastają czarownice, które na przykład chodzą na wątek Joli i Zdrojowych i wiedźmują ile wlezie... :mrgreen:
(w dobrej wierze, oczywiście :twisted: )

A co Lajli, to myślę, że ona doskonale sobie zaplanowała, do czyjego domku trafi... :D

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Sob paź 08, 2011 20:49 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Przyszłam pospamować i napiszę,że od córki to wolę kota.No bo jakie dziecko będzie grało w piłkę orzechem włoskim,no jakie? :lol: :mrgreen:
Idę powiedźmować na w/w wątek :twisted: :mrgreen:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Nie paź 09, 2011 12:08 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Witam wszystkich niedzielnie :D

Welinko, ciesze sie, ze Lajla dokazuje (wiem, wiem, Ty pewnie mniej sie cieszysz :mrgreen: )

Zycze duzo zdrowka, a dziewczynom - malych slodkich dziewczynek...albo kotkow, co kto woli :ok:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pon paź 10, 2011 7:01 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ja to już i za kotki i za córeczki serdecznie podziękuję ;) mamy tzw full ;)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pon paź 10, 2011 7:09 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ewick pisze:Ja to już i za kotki i za córeczki serdecznie podziękuję ;) mamy tzw full ;)

No nie wiem Ty może za kotki dziękujesz :mrgreen: .........,ale mnie się burasek marzy i może jakiś mały piesek coby mnie na spacery wyprowadzał. 8) .A ja to nie Ty :mrgreen: :ryk: :ryk: Co do dzieci to się zgodzę-słodkie jak małe, a jak dorastają...... :strach: :strach: :strach: :smokin:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon paź 10, 2011 7:21 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

dobra dobra, nigdzie nic o Tobie nie pisałam ;) a buraska było nie oddawać ;)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pon paź 10, 2011 7:25 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ewick pisze:dobra dobra, nigdzie nic o Tobie nie pisałam ;) a buraska było nie oddawać ;)

Trzeba dozować szczęście. :mrgreen: Lajla dorośnie to się pomoże jakiejś maliźnie.Co do córci zdanie podtrzymuję-pomogę :ok: :ryk: :ryk: :piwa:

welina

Post » Pon paź 10, 2011 7:57 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Jak czytam o Lajli to jakbym o Raficzku czytała.Wszędzie wejdzie,wskoczy, zahaczy pazurkami...Zanim sie obejrzę to już jest w wielu miejscach .Jakby nie jeden kot a stado Rafików było.
Z drugiej strony słodzik wielki i przytulasek.

Ciesze się,ze Lajla am humorek i lubi bawić się.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 10, 2011 8:14 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ASK@ pisze:Jak czytam o Lajli to jakbym o Raficzku czytała.Wszędzie wejdzie,wskoczy, zahaczy pazurkami...Zanim sie obejrzę to już jest w wielu miejscach .Jakby nie jeden kot a stado Rafików było.
Z drugiej strony słodzik wielki i przytulasek.

Ciesze się,ze Lajla am humorek i lubi bawić się.

Też jej pełno,ale przytulaczkiem nie jest-tylko rano :mrgreen: chyba wrodziła się w mamusię (ludzką) :ryk: :ryk:

welina

Post » Pon paź 10, 2011 8:50 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

:ok: :ok: :ok:
jak tam łapka?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon paź 10, 2011 8:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze::ok: :ok: :ok:
jak tam łapka?

Nadal kuleje,ale to nie przeszkadza jej być szalonym kotkiem :lol: który obrał sobie mnie jako drapak :( Trochę od niej odpoczywam,bo biega po całym mieszkaniu.Oczywiście nastąpiła mała zmiana-nie jestem już dla niej nr.1 :roll: :mrgreen: Jak przestanie rosnąć, trzeba będzie zrobić RTG co się dzieje z kośćmi,bo jedna rośnie szybciej.Muszę koniecznie zrobić jej drapak,ale pomyślę jak wyzdrowieję, :roll:

welina

Post » Wto paź 11, 2011 6:39 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Welinko, słodki banerek masz :1luvu: Jaką minkę ma Lajlunia na tym zdjęciu :1luvu: :ryk: Słodzinka, jak moja czarna córcia. A w tym tygodniu postaram się zmolestować mojego lekarza, co tam widać... :D :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Wto paź 11, 2011 6:59 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

sygitka21 pisze:Welinko, słodki banerek masz :1luvu: Jaką minkę ma Lajlunia na tym zdjęciu :1luvu: :ryk: Słodzinka, jak moja czarna córcia. A w tym tygodniu postaram się zmolestować mojego lekarza, co tam widać... :D :1luvu:

Sygitka czekam z niecierpliwością na wiadomość. :ok: :1luvu: To jest zdjęcie od razu po złapaniu.Teraz to już pannica-filigranowa :lol: Mam nowe zdjęcia,ale muszę poczekać ,jak młode będą mieli czas to mi obrobią .Banerek robiła mi żona bratanka ewick-może mi ładnie ją doklei.Oczywiście z ładniejszym zdjęciem. :mrgreen:Teraz zrobiłam taką prowizorkę :oops:

welina

Post » Wto paź 11, 2011 9:21 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Teraz zrobiłam taką prowizorkę :oops:

ale fotki są :ok:

hmm, musze jakie sładne zdjecia zrobić swoim futrzakom :D
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto paź 11, 2011 12:03 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ja uwielbiam jej zdjęcie z banerka :1luvu: Słodziara w typie, ''co ja bym tu jeszcze mogła zbroić...'' :mrgreen: :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

[poprzednia][następna]