Emi odeszła[*]8.12.2011r. to już 2 miesiące bez Emi :(:(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 19:58 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

phantasmagori pisze:Obrazek Obrazek
Obrazek

Phantasmagri dzięki :P
Emi dziś znów była wyciskana bo nadal ma problem z siku :( , dostała Niwalin , Nospe ,a na qupala diarseryl , Nifuroxazyd bo nadal jest za bardzo luźny qupal , choć juz znacznie lepiej jest niz było na początku :) Odparzenia tez sa znacznie mniejsze :P
A Emi zaraz po kąpieli poszła jeść a teraz sie bawi myszką zawieszona na sznurku :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie paź 09, 2011 0:02 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Przed chwilką znów wykąpałam Emi i wycisnęłam pęcherz , był już dość duży .
A że klatki nie zamknęłam to tam weszło sobie kilka kotów ale jeden nie dał sie z niej wygonić, zgadnijcie o kim mowa :?:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie paź 09, 2011 8:40 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Maniuśka ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 09, 2011 8:44 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Ania i jej Nitro pisze: jestem pelna podziwu i szacunku, ze dajesz szanse na zycie kotkom tak pokrzywdzonym przez los :kotek:

oj tak,święta prawda :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie paź 09, 2011 9:20 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką znów wykąpałam Emi i wycisnęłam pęcherz , był już dość duży .
A że klatki nie zamknęłam to tam weszło sobie kilka kotów ale jeden nie dał sie z niej wygonić, zgadnijcie o kim mowa :?:

Eustachy :?: :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Nie paź 09, 2011 12:38 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Jakie ładne maleństwo!
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

Post » Nie paź 09, 2011 21:54 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Anna Kubica pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką znów wykąpałam Emi i wycisnęłam pęcherz , był już dość duży .

Tak :lol:

Emi nadal nie sika sama :cry: , była dziś dwa razy wyciskana , jest to bardzo niepokojące , dostała dziś tez Niwalin , Nospe i inne leki .

A Eustaszek to taki dobry wujek bo sie opiekuje Emi :lol: , lubi z nią siedzieć a nawet się z nią bawić :lol:
Na szczęście on nie ma już żadnych problemów z siku , oby Emi też sie poprawiło ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie paź 09, 2011 22:02 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa&Zwierzaki pisze:
Anna Kubica pisze:

Tak :lol:

Emi nadal nie sika sama :cry: , była dziś dwa razy wyciskana , jest to bardzo niepokojące , dostała dziś tez Niwalin , Nospe i inne leki .

A Eustaszek to taki dobry wujek bo sie opiekuje Emi :lol: , lubi z nią siedzieć a nawet się z nią bawić :lol:
Na szczęście on nie ma już żadnych problemów z siku , oby Emi też sie poprawiło ...

Eustaszek to oaza spokoju i miłości, on przegada Emi żeby się nie wygłupiała i zaczęła sikać....trzymam za to :ok:
Anna Kubica

Post » Nie paź 09, 2011 23:56 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Anna Kubica pisze:

brawo :)

no fakt, Eustachy to bardzo opiekunczy kocio :1luvu:
dobrej nocy, mala slicznotko :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 10, 2011 10:42 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Emi nadal nie sika sama :( , juz jest po wyciśnięciu i po Nospie , wieczorem Niwalin i inne leki też ...a teraz sobie spi przykryta pod kocykiem ...
Pampersy juz mi sie kończą .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 10, 2011 14:37 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

:piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: zeby w koncu zaskoczyla z tym samodzielnym sikaniem :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 10, 2011 15:37 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon paź 10, 2011 18:35 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa&Zwierzaki pisze:
Myszolandia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Emi wykąpana , przewinięta , nakarmiona , leki podane no ale do rzeczy :
RTG wykazało liczne złamania miednicy :cry: :cry: :cry:
Co do kręgosłupa nie mamy pewności czy jest złamany czy nie , ale wszystko wskazuje na to że rdzeń jest przerwany :cry: :cry: :cry: Zalecenie ograniczenie ruchu do minimum no i walczymy z tymi odparzeniami ...

o matko jakie biedactwo :(

Justi Twój numer konta nie zmienił się i dane?

Nie , jest tak jak było ... bardzo dziekuje :1luvu:

Zrobione co trza :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon paź 10, 2011 21:50 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Dużo zdrówka dla Emi :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 10, 2011 21:59 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

phantasmagori pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu:
Anna Kubica

[poprzednia][następna]