Phantasmagri dzięki

Emi dziś znów była wyciskana bo nadal ma problem z siku

A Emi zaraz po kąpieli poszła jeść a teraz sie bawi myszką zawieszona na sznurku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze: jestem pelna podziwu i szacunku, ze dajesz szanse na zycie kotkom tak pokrzywdzonym przez los
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką znów wykąpałam Emi i wycisnęłam pęcherz , był już dość duży .
A że klatki nie zamknęłam to tam weszło sobie kilka kotów ale jeden nie dał sie z niej wygonić, zgadnijcie o kim mowa
Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką znów wykąpałam Emi i wycisnęłam pęcherz , był już dość duży .
A że klatki nie zamknęłam to tam weszło sobie kilka kotów ale jeden nie dał sie z niej wygonić, zgadnijcie o kim mowa
Eustachy![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką znów wykąpałam Emi i wycisnęłam pęcherz , był już dość duży .
Eustachy![]()
Tak![]()
Emi nadal nie sika sama, była dziś dwa razy wyciskana , jest to bardzo niepokojące , dostała dziś tez Niwalin , Nospe i inne leki .
A Eustaszek to taki dobry wujek bo sie opiekuje Emi, lubi z nią siedzieć a nawet się z nią bawić
![]()
Na szczęście on nie ma już żadnych problemów z siku , oby Emi też sie poprawiło ...
Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką znów wykąpałam Emi i wycisnęłam pęcherz , był już dość duży .
Eustachy![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Myszolandia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Emi wykąpana , przewinięta , nakarmiona , leki podane no ale do rzeczy :
RTG wykazało liczne złamania miednicy![]()
![]()
![]()
Co do kręgosłupa nie mamy pewności czy jest złamany czy nie , ale wszystko wskazuje na to że rdzeń jest przerwany![]()
![]()
Zalecenie ograniczenie ruchu do minimum no i walczymy z tymi odparzeniami ...
o matko jakie biedactwo
Justi Twój numer konta nie zmienił się i dane?
Nie , jest tak jak było ... bardzo dziekuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 74 gości