Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:Ja na zawał zejde przez te koty.
Znajomy byl na chwile i wyszedl i ja wzielam makrele z lodwoki i wolam futra. Tofika nie ma szukam po domu, w szafie, wersalce, łazience - w końcu na klatke wybiegłam i latam po pietrach nasłuchuje - mówie koniec za kumplem wyszedł na dwór i po kocie.
ale mnie tkneło zajrzec na miejsce drukarki pod blatem wysuwanym biurka - Tofik sobie spokojnie lula w nim. Nawet zapach makreli nie wywabił go - A Garfield pojadł
Chyba zostawie Tofik bo Filip będzie miał problem z imieniem Krakers czy Karmel - na Garfielda mówi Ga Ga
Może Ty słuchasz muzyki Lady Gaga? Karolek(ona) pisze:żadnej Lady Zgagi nie słucham. Filip nie mówi - dopiero zaczyna, Ale Garfield na GaGe reaguje jego i na moje Garfield lub cmokanie tez.
jak ma r ćwiczyc to dam mu rabarbar
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:żadnej Lady Zgagi nie słucham. Filip nie mówi - dopiero zaczyna, Ale Garfield na GaGe reaguje jego i na moje Garfield lub cmokanie tez.
jak ma r ćwiczyc to dam mu rabarbar
To dobrze że nie słuchasz taj L.Gagito był tylko żart,wiem jak dzieci mówią takie małe

super imiękalair pisze:A co masz do Toffika?Czemu chcesz zmienic? Qrka, Karola, zawalu malo nie dostalam przez Ciebie!
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:A co masz do Toffika?Czemu chcesz zmienic?
tygodniami myślałam jak kota nazwe i sie ucieszyłam, że juz jakieś ma ale takie kapke oklepane jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 25 gości