Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.1

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 10, 2011 11:53 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

Ja na zawał zejde przez te koty.
Znajomy byl na chwile i wyszedl i ja wzielam makrele z lodwoki i wolam futra. Tofika nie ma szukam po domu, w szafie, wersalce, łazience - w końcu na klatke wybiegłam i latam po pietrach nasłuchuje - mówie koniec za kumplem wyszedł na dwór i po kocie.
ale mnie tkneło zajrzec na miejsce drukarki pod blatem wysuwanym biurka - Tofik sobie spokojnie lula w nim. Nawet zapach makreli nie wywabił go - A Garfield pojadł

Chyba zostawie Tofik bo Filip będzie miał problem z imieniem Krakers czy Karmel - na Garfielda mówi Ga Ga
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon paź 10, 2011 12:04 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

Karolek(ona) pisze:Ja na zawał zejde przez te koty.
Znajomy byl na chwile i wyszedl i ja wzielam makrele z lodwoki i wolam futra. Tofika nie ma szukam po domu, w szafie, wersalce, łazience - w końcu na klatke wybiegłam i latam po pietrach nasłuchuje - mówie koniec za kumplem wyszedł na dwór i po kocie.
ale mnie tkneło zajrzec na miejsce drukarki pod blatem wysuwanym biurka - Tofik sobie spokojnie lula w nim. Nawet zapach makreli nie wywabił go - A Garfield pojadł

Chyba zostawie Tofik bo Filip będzie miał problem z imieniem Krakers czy Karmel - na Garfielda mówi Ga Ga

Ale śmiesznie Ga Ga :ryk: Może Ty słuchasz muzyki Lady Gaga? :mrgreen:Głupoty piszę 8)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon paź 10, 2011 12:06 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

będzie sobie r ćwiczył :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon paź 10, 2011 12:08 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

żadnej Lady Zgagi nie słucham. Filip nie mówi - dopiero zaczyna, Ale Garfield na GaGe reaguje jego i na moje Garfield lub cmokanie tez.

jak ma r ćwiczyc to dam mu rabarbar
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon paź 10, 2011 12:12 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

Piękne imię :mrgreen:

Patmol

Post » Pon paź 10, 2011 12:18 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

Karolek(ona) pisze:żadnej Lady Zgagi nie słucham. Filip nie mówi - dopiero zaczyna, Ale Garfield na GaGe reaguje jego i na moje Garfield lub cmokanie tez.

To dobrze że nie słuchasz taj L.Gagi :lol: to był tylko żart,wiem jak dzieci mówią takie małe :wink:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon paź 10, 2011 12:19 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:żadnej Lady Zgagi nie słucham. Filip nie mówi - dopiero zaczyna, Ale Garfield na GaGe reaguje jego i na moje Garfield lub cmokanie tez.

To dobrze że nie słuchasz taj L.Gagi :lol: to był tylko żart,wiem jak dzieci mówią takie małe :wink:

on ma 5 lat - tylko mówić mu sie nie chce. ale zaczyna w końcu - nawet logopeda była w szoku

Karolek(ona)

Post » Pon paź 10, 2011 12:25 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

to zmieniaj tytuł wątku :mrgreen:
Garfield i Rabarbar :ok:

Patmol

Post » Pon paź 10, 2011 12:26 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

wole Krakersa - a może jeszcze coś wymyśle :P

Karolek(ona)

Post » Pon paź 10, 2011 12:29 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

Rabarbar :ryk: super imię
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Pon paź 10, 2011 12:51 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

A co masz do Toffika? :twisted: Czemu chcesz zmienic? Qrka, Karola, zawalu malo nie dostalam przez Ciebie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 10, 2011 13:24 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

kalair pisze:A co masz do Toffika? :twisted: Czemu chcesz zmienic? Qrka, Karola, zawalu malo nie dostalam przez Ciebie! :mrgreen:

nic nie mam i w sumie na początku tygodniami myślałam jak kota nazwe i sie ucieszyłam, że juz jakieś ma ale takie kapke oklepane jest :P

musze im jakies nadajniki wsadzic

Karolek(ona)

Post » Pon paź 10, 2011 14:22 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów"

Karolinko-ja takie podchody mam prawie codziennie-dlatego juz nawet kanapy nie składam,bo bałabym się,że któregoś maluszka zmiażdżę ścieląc, a gdybym któregoś ogonka doliczyć się nie mogła,to dopiero byłaby panika!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 10, 2011 14:24 Re: Garfield i Tofik - 2 koty w domu! Odbiło mi? Docieramy się:D

Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:A co masz do Toffika? :twisted: Czemu chcesz zmienic?

tygodniami myślałam jak kota nazwe i sie ucieszyłam, że juz jakieś ma ale takie kapke oklepane jest :P

To nazwij go Irysek-kolor i smak podobny-a za to "r" jest!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 10, 2011 14:56 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów"

a może Ursus albo Zetor jak na traktorek przystało :P

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]