Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:50,- PLN Agnieszka K. z Warszawy
100,- PLN Szalony Kot (miau)
10,- PLN kalair (miau)
25,- Magdalena P. z Kraśnika (miau - nie wiem, czy mogę podać nick)
100,- Joanna O. z Warszawy (miau - nie wiem, czy mogę podać nick)
Razem: 285,- PLN
Normalnie brak mi słów i emotek, żeby wyrazić swoją wdzięczność![]()
Za rentgeny zapłaciłam razem 170,- PLN, więc wygląda na to, że jakiś rabat dostaliśmy
Zostanie więc spora nadwyżka nawet po morfologii Fosterkowi (będę w weekend robić).
Czy macie coś przeciwko, żeby tę nadwyżkę też zjadły moje tymczasy?Bardzo proszę o info
![]()
Biogen mi się skończyłI krople do oczu
I pewnie zaraz znów się okaże, że kończy się coś, o czym jeszcze nie wiem, że potrzebne...
![]()
Prócz morfologii strzeliłabym Fosterkowi też biochemię - on jest nie ciachnięty, lada chwila gotów zacząć znaczyć, a skoro płucka ma zdrowe i jakby krew dobrze wyszła, to...![]()
Może jak przestanie się snuć i jojczyć do ścian, to zacznie uprzejmie na wadze przybieraćAlbo przynajmniej jojczyć przestanie...
OKI pisze:Echh... Foster ma nie pić tyle![]()
Ma wątrobę bardzo zmienioną i najprawdopodobniej są to zmiany genetyczne albo jakieś zaburzenia wczesnorozwojowe, bo takiej wątroby u tak młodego kota to tam jeszcze nie widzieliZ całą pewnością antybiotyki mu się nie przysłużyły, ale nijak nie narobiły takich cudów-wianków - nieprawidłowe naczynia i krążenie oboczne, nieprawidłowy pęcherzyk, cysty... jednym słowem burdel, nie wątroba
Miał sprawdzony jeszcze amoniak(? - półprzytomna jestem), na szczęście był w normie.
Dostał baterię leków z Ornipuralem na czele - dziś była pierwsza dawka, teraz jeszcze 4x co 2 dni, potem się zobaczy - powtórka USG i biochemii![]()
Poza tym zeżarł mi pół palcaSiedzę i klnę, bo już mnie rwie do ramienia
Łyknęłam aspirynę
![]()
Pytałam o resztę browarków, czy nie przebadać, ale wet stwierdził, że skoro ważą tyle, co powinni, a nawet więcejto znaczy, że nawet jeśli to genetyka, to na felerny komplet genów załapał się tylko Foster
OKI pisze:Na razie ma tylko kilka, na typowo kocich portalach![]()
Trochę się boję wysypu chętnych
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Na razie ma tylko kilka, na typowo kocich portalach![]()
Trochę się boję wysypu chętnych
Będziesz miała w czym wybierać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 20 gości