Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myślę ,że miski ,koce zawsze sa w schronisku potrzebne muszą przecież koce wymieniać co jakiś czas,więc wszystko się przyda .Dziękuję.Mam też wiadomość wzięłam ze schroniska 7 najmniejszych kociąt ,są w piwnicy którą dzisiaj od rana naświetlałam lampą ,półki dodatkowo myłam domestosem.Penelope wstawię zdjęcia tzn.prześlę do Kasi zobacz może w którejś kici się zakochasz i dasz jej dom.Są cztery kociaczki białe z dodatkkami i trzy czarne.W schronisku zostawiłam niestety te nieco większe ,dlatego proszę może ktoś może wziąć do ds lub dt część małych to ja pomogę tym które zostały.Są starsze niz Tuptuś i Atomek ,samodzielnie jedzą ,widziałam jak pięknie chodzą do kuwety.Ja zwariowałam do końca lecz nie umiałam inaczej.penelope20 pisze:A czy schronisko ma jakieś potrzeby rzeczowe? Bo pieniążki to wiadomo, zawsze są potrzebne, a jakieś koce, miski? Pytam żeby nie dawać też jakiś rzeczy, które się nie przydadzą?
horacy 7 pisze:W poniedziałek jadę wieczorem z nimi do Olsztyna i biorę mojego Niuńka będzie dawca surowicy dla części maluchów ,inne najwyżej dostaną zylexis ,tylko nie wiem ile to będzie kosztować.Mam nadzieję ,ze chociaż część pokryje TOZ będę rozmawiać.Chyba ,ze ktos ma kota który byl niedawno szczepiony i mógłby byc dawcą krwi.Wioletko jeżeli w poniedziałek nie pracujesz może wpadniesz zobaczyć szkraby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina i 740 gości