Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 14:44 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

A czy schronisko ma jakieś potrzeby rzeczowe? Bo pieniążki to wiadomo, zawsze są potrzebne, a jakieś koce, miski? Pytam żeby nie dawać też jakiś rzeczy, które się nie przydadzą?

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Sob paź 08, 2011 15:19 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Fajnie, że Pani Maria i Duduś mają się dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 08, 2011 16:33 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

penelope20 pisze:A czy schronisko ma jakieś potrzeby rzeczowe? Bo pieniążki to wiadomo, zawsze są potrzebne, a jakieś koce, miski? Pytam żeby nie dawać też jakiś rzeczy, które się nie przydadzą?
Myślę ,że miski ,koce zawsze sa w schronisku potrzebne muszą przecież koce wymieniać co jakiś czas,więc wszystko się przyda .Dziękuję.Mam też wiadomość wzięłam ze schroniska 7 najmniejszych kociąt ,są w piwnicy którą dzisiaj od rana naświetlałam lampą ,półki dodatkowo myłam domestosem.Penelope wstawię zdjęcia tzn.prześlę do Kasi zobacz może w którejś kici się zakochasz i dasz jej dom.Są cztery kociaczki białe z dodatkkami i trzy czarne.W schronisku zostawiłam niestety te nieco większe ,dlatego proszę może ktoś może wziąć do ds lub dt część małych to ja pomogę tym które zostały.Są starsze niz Tuptuś i Atomek ,samodzielnie jedzą ,widziałam jak pięknie chodzą do kuwety.Ja zwariowałam do końca lecz nie umiałam inaczej.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob paź 08, 2011 16:58 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Basiu :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 08, 2011 17:38 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Zdjęcia poszły do Kasi jak znajdzie czas to na pewno wstawi.

horacy 7

Post » Sob paź 08, 2011 17:58 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Już jestem, za chwilę będą zdjęcia.
po_prostu_kaska

Post » Sob paź 08, 2011 18:12 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Basiu, nie wiem czy ma sens branie kociaków bez mozliwości dania im surowicy. Wiem, że schronisko to wyrok dla maluszków, ale jak miały kontakt ze schroniskiem, to wezma pp ze sobą, a dla Ciebie to bedzie kolejny ból.
Może przynajmniej jakoś je podzielić na mniejsze, odizolowane grupy...

Rudzik zaliczył trzy kroplówki, wczoraj i przedwczoraj był już supergrzeczny, je chętnie renala i ipakitine, ale niestety mam wrażenie, ze namacalam mu w boczkach nerki i wydają mi się bardzo duże :( W poniedziałek ma mieć kolejne badania krwi, żeby zobaczyc jak reaguje na kroplówki Wetka zmieniła zdanie co do wieku i mówi, że chyba ma 6 lat. Bardzo garnie się do ludzi

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Sob paź 08, 2011 18:13 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Nadałam literki aby Basia mogła mi je opisać.
Później przeniosę je odpowiednio na pierwszą stronę.

A.Obrazek B.Obrazek C.Obrazek

D.Obrazek E.Obrazek F.Obrazek

G.Obrazek H.Obrazek I.Obrazek

J.Obrazek K.Obrazek L.Obrazek

Ł.Obrazek M.Obrazek N.Obrazek

O.Obrazek P.Obrazek R.Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob paź 08, 2011 18:40 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Kasiu a to jest tri z nr 121 cudo po prostu.B to nowa bura kicia około pół roczna też cudowna garnąca się do czlowieka.C czarny gdzieś 3 miesięczny kociak oby doczekał pomocy.D bura kicia z białymi skarpetkami gdzieś okolo 6 miesięcy tylko brac i kochać.E chłopczyk i,G,J ,O to ta sama dziewczynka u mnie w dt,F czarna dziewczynka,H czarna dziewczynka,H czarna dziewczynka,I,M,N,P dziewczynka,K,Ł dziewczynka ,L dziewczynka wszystko u mnie.

horacy 7

Post » Sob paź 08, 2011 18:41 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Basiu :1luvu:
Podziwiam.Jesteś kocim aniołem. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 08, 2011 18:41 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Rozkoszne maluchy, choć mają takie smutne oczy...
Za domki :ok: :ok: :ok:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Sob paź 08, 2011 18:45 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

W poniedziałek jadę wieczorem z nimi do Olsztyna i biorę mojego Niuńka będzie dawca surowicy dla części maluchów ,inne najwyżej dostaną zylexis ,tylko nie wiem ile to będzie kosztować.Mam nadzieję ,ze chociaż część pokryje TOZ będę rozmawiać.Chyba ,ze ktos ma kota który byl niedawno szczepiony i mógłby byc dawcą krwi.Wioletko jeżeli w poniedziałek nie pracujesz może wpadniesz zobaczyć szkraby.
Ostatnio edytowano Sob paź 08, 2011 18:46 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Sob paź 08, 2011 18:46 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Boże kolejne biedulki - masakra po prostu!
Może którąś czarnulkę weźmie ten ktoś z Mrągowa kto chciał parkę biało-czarną a czarne kociaczki przecież odeszły.
Oby tylko zdrowe były :cry: :cry: :cry:

Angell14

Od: Wto wrz 20, 2011 13:10

Post » Sob paź 08, 2011 18:48 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Fotki poszły już do pani z Mrągowa ,może jeszcze Penelope z Olsztyna zechce któreś cudo lub będzie czekac na Tuptusia lub Atomka.

horacy 7

Post » Sob paź 08, 2011 18:49 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

horacy 7 pisze:W poniedziałek jadę wieczorem z nimi do Olsztyna i biorę mojego Niuńka będzie dawca surowicy dla części maluchów ,inne najwyżej dostaną zylexis ,tylko nie wiem ile to będzie kosztować.Mam nadzieję ,ze chociaż część pokryje TOZ będę rozmawiać.Chyba ,ze ktos ma kota który byl niedawno szczepiony i mógłby byc dawcą krwi.Wioletko jeżeli w poniedziałek nie pracujesz może wpadniesz zobaczyć szkraby.

Moim mija pół roku niestety
Tak myslę, czy jak w przyszłym roku będę szczepić, to nie zrobić miesiac później surowicy na zapas

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

[poprzednia][następna]