Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:To wszystko nieprawda, nie wierzcie jej - my wcale nie szalejemy, a mieszkanie jest nasze i już! Jest nas dużo, a będzie podobno jeszcze więcej. Jesteśmy gzecne kotecki i zupełnie nie rozrabiamy, tylko się bawimy w berka. Duza ma gupio naustawiane rozne rzecy, to czasem cos spadnie, ale to nie nasza wina przeciez jest, tylko Duzej.
A dzis gonilem Nelcię, Nelka gupia piszczala, Duza na mnie nawrzeszczała, ze Nelcia po sterylce (co to jest?) i mam jej dac spokój. A jak tu nie gonić, jak coś ucieka?
To pisalem ja, Snikers
MalgWroclaw pisze:jolabuk5 pisze:To wszystko nieprawda, nie wierzcie jej - my wcale nie szalejemy, a mieszkanie jest nasze i już! Jest nas dużo, a będzie podobno jeszcze więcej. Jesteśmy gzecne kotecki i zupełnie nie rozrabiamy, tylko się bawimy w berka. Duza ma gupio naustawiane rozne rzecy, to czasem cos spadnie, ale to nie nasza wina przeciez jest, tylko Duzej.
A dzis gonilem Nelcię, Nelka gupia piszczala, Duza na mnie nawrzeszczała, ze Nelcia po sterylce (co to jest?) i mam jej dac spokój. A jak tu nie gonić, jak coś ucieka?
To pisalem ja, Snikers
Miau Snikers![]()
Duże zawsze coś głupio ustawiają/kładą i potem jest wszystko na koty.
Z uciekaniem to jest tak, że zawsze ja muszę uciekać![]()
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że nie kupi mi pryskacza, bo się wystraszę. A do gniazdka nie wie, gdzie zainstalować. Na razie jem calm i wszystkie go jemy - pyszny jest![]()
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Sabciu, Ty się pewnie ucieszyłaś, że zabrali![]()
A Snikers niech nie będzie taki przemyślny, bo co dalej.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 310 gości