Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madzia122 pisze:W sobotę 1.10.2011r. byłam z koleżanką na drzewie (drzewo znajduje się koło mojego domu) gdy schodziłam zobaczyłam że przyszła pod drzewo jakaś starsza kotka i miauczała więc dałam jej mleko i kawałek chleba. Ona przywiązała się do mnie a ja do niej. Na drugi dzień gdy wyszłam na dwór ona na mnie czekała. W moim domku pod drzewem zrobiłam jej przytulne miejsce do spania i jedzenia. Teraz jest cały czas ze mną i tak jakby jest moja. Co mam zrobić żeby nie dostać jakiejś choroby od niej bo chcę ją sobie zatrzymać.I jak mam się nią zajmować żeby było jej dobrze? Kupuję jej wiskas i mokre jedzenie daje jej także mleko i wodę ale wody nie pije. Ona jest strasznie chuda ale jak się najadła miała już gruby brzuch. Ona tak dziwnie wygląda ma większy brzuch a wszędzie indziej jest strasznie chuda. I strasznie dużo je poradźcie mi coś;)
Madzia122 pisze:dzisiaj przyjechał do mnie weterynarz i powiedział że jest zdrowa a kotka jest w takim domku i weterynarz powiedział że jest wszystko ok i jest dobrze z nią powiedział żeby się okociła a potem zrobimy szczepienie ale dzięki za wskazówkę:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 103 gości