Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 12:43 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Kocia Mama Ewa pisze::D Ewelinka nie mogła trafic lepiej! :ok: Wspaniala wiadomość, na pewno będzie szczesliwa!!!

Ja natomiast mam taki problem - bardzo chciałabym się zaopiekować Klimusiem i zabrać go do siebie do biura, gdzie pracuję sama.
Potrzebowałabym jednak pomocy osoby, która mogłaby czasami zajrzeć do Niego dodatkowo wieczorem (głównie sobota)
i szczegolnie w niedziele. Przekazałabym komplet kluczy. Biuro jest w samym centrum Sosnowca.
Niestety nie dam też rady sama finansowo, gdyż Klimuś wymaga specjalistycznej diety oraz leków... Niestety nawet okresowo organizowany przez mnie koci bazarek to będzie za mało...
Co sądzicie na ten temat??

No propozycja super ale jest pare ale.....
Kilmek jak zrobi kupala - to wymiękajcie narody :ryk: przemarsz wojsk smrodowych...... czy biuro to stzryma.
A co jak zwymiotuje lub nie trafi do kuwety.
Nie wiem jakie warunki w biurze i czy tylko twoje towarzystwio, czy ludzie z zewnątrz też bywają
no i co z zasierścieniem krzeseł foterli - bo kotu nie powiesz nie - szczególnie jak cię nie ma :twisted:

A centrum to ja mogę się deklarować na odwiedziny- m ieszkam na Jagiellońskiej więc to z 15 min.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 07, 2011 12:46 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Biorę się do roboty - bo już 7-my a ja jeszcze uzgodniemn końca miesiąca nie zrobiłam :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 07, 2011 12:50 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

A ja się martwię, że on będzie tam większość czasu sam :( - przeprzaszam ale wolałabym dla niego jakiś prawdziwy domek, choć na jakiś czas jest to jakieś rozwiązanie.
Dorota a te panie od Ewelinki nie mogą przedłużyć swojej akcji i znaleźć podobnego domku Klimkowi ;p?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt paź 07, 2011 12:58 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

No myślę że panie zapoznały się z Kocią Chatką i pod wrażeniem będą nas prpagować, ale panie zna nasza pani PREZES ii WOLONTARUSZ :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 07, 2011 13:03 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Dorotko dziękuję za chęć pomocy :1luvu:
O ewentualne zabrudzenie podłogi czy krzeseł się nie martwię, bo są bardzo praktyczne w utrzymaniu. Na zapachy tez można coś wymyślić. A zawsze Klimuś byłby jednak z kimś przez kilka godzin dziennie non stop i nie męczyłby sie w boksie. W sumie w Chatce kotki też są ciagle same... Bardzo bym chciała, żeby udało się to zorganizować.
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pt paź 07, 2011 13:11 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

My też możemy wpadac do Klimka w weekendy.
A ile godzin dziennie jesteś w biurze?

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt paź 07, 2011 13:44 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

:D To bardzo miło z Waszej strony :1luvu:
Jestem w biurze 6 dni w tygodniu, w soboty krócej, a tak to normalnie od ok. 10:00 do 17:00. Więc zawsze miałby kilkugodzinne stałe towarzystwo, mógłby posiedzieć na kolanach :kotek: itd. Natomiast pomoc Wasza w weekendy byłaby nieoceniona!
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pt paź 07, 2011 15:48 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Alutka 4 dni po 4-ej dawce Zylexisu nie widzi na oczy a ropa z nosa sie leje :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Chyba sie pochlastam :evil: :evil: :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 07, 2011 16:08 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

majencja pisze:Alutka 4 dni po 4-ej dawce Zylexisu nie widzi na oczy a ropa z nosa sie leje :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Chyba sie pochlastam :evil: :evil: :evil:

Oj Majencjo :cry: a robiłaś test b :?
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 07, 2011 16:17 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

nie robiłam bo na razie nie widziałam takiej konieczności, węzły chłonne ma nie powiększone, podroby tez na swoim miejscu. Ze Stefka tez miałam takie jaja że mimo leczenia ciągle miała katar.
Przeleczę ją jeszcze raz jak nie przejdzie to zrobię. tak poza tym jest radosna , mrrrucząca, ma dobry apetyt.
Musze na dniach wykastrować też Męczysława bo boję się żeby nie bzyknął małej :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 07, 2011 17:29 Re: proszę nie pisać zakładam nowy wątek

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 10.10.-16.10.2011 r.
10.10. pon. rano brak wie. Ewa
11.10. wt. rano brak wie. Mara
12.10. śr. rano brak wie Agata
13.10. czw.rano brak wie. Teresa
14.10. piat rano brak wie. Ewa
15.10. sob. rano brak wie. brak
16.10. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 07, 2011 18:01 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

O matka wróciła do domu i od razu za grafik :ryk:

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=134063 :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 07, 2011 18:53 Re: proszę nie pisać zakładam nowy wątek

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 10.10.-16.10.2011 r.
10.10. pon. rano brak wie. Ewa
11.10. wt. rano brak wie. Mara
12.10. śr. rano brak wie Agata
13.10. czw.rano brak wie. Teresa
14.10. piat rano brak wie. Ewa
15.10. sob. rano brak wie. brak
16.10. niedz. rano Dorotka wie. brak

To my środa rano :D

Myślę, że z Klimkiem to nie jest głupia myśl :) On się strasznie miziasty zrobił ostatnio ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Pt paź 07, 2011 20:45 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Dorota Wojciechowska pisze:O matka wróciła do domu i od razu za grafik :ryk:

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=134063 :D

No tak matka wróciła :mrgreen: Dorotka czy mam jutro podjechać do Ciebie po skrzyneczkę dla Pani Ani , bo jutro Lemonek jedzie do domku chyba ze skrzyneczką :D a rumik Jaśnie Pani podrzucić :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 07, 2011 20:53 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

No dwa razy tak matka :mrgreen: czytasz mi w myslach :ryk:
Aż strach mysleć o twoim chopie :mrgreen:
A o której będziesz jechała, bo ja do 14-tej jestem w domu a później zmieniam miejsce - na pracę :evil:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]