Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 11:30 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

Net mi szwankuje nadal :evil:

Ewa, ja tygryska mogę zawieźć przecież, w poniedziałek poruszam się po Warszawie, że też nie pomyślałam.

Ina, ja już pisałam, że rudasek może przyjechać o ile jest malutki,no i zdrowy, bo już kuracja Rilli mnie skasowała nieco, u mnie wet bierze okropne pieniądze, jak za zboże. Podstawowe rzeczy zrobię ale więcej nie dam rady teraz. A ja tak naprawdę nic o tym rudasku nie wiem

No i ważne,mała Violinka od rana bryka w domku, była kuweta, zwiedzanie, spanie :) A telefony dziś akurat o nią dzwonią intensywnie :lol:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt paź 07, 2011 12:13 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

No to pewno zadzwoni TEN domek :ok: :ok: :ok:
A o zdjątka nieśmiało znów poproszę.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt paź 07, 2011 12:26 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

ewar pisze:No to pewno zadzwoni TEN domek :ok: :ok: :ok:
A o zdjątka nieśmiało znów poproszę.

Ewa, ale ona już w swoim Ds od rana :lol:
foty będa :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt paź 07, 2011 13:44 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

To dlaczego ja nic o tym nie wiem? :lol: Aha, doczytałam teraz :oops:

ewar

Post » Pt paź 07, 2011 13:56 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

ewar pisze:To dlaczego ja nic o tym nie wiem? :lol: Aha, doczytałam teraz :oops:

ja chyba tak niejasno napisałam :lol:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt paź 07, 2011 16:01 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Ewo-gratuluję pomyslnych adopcji!!!!!
U mnie niestety nikt nie pyta, a mała nadal nie ma DS :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 07, 2011 18:32 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Kropko, a może zrobić Ci ogłoszenia na Warszawę? znaczy Nel..

może tu coś ruszy
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt paź 07, 2011 18:42 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Myślę, że to dobry pomysł.Moje koty są w większości właśnie w Warszawie.
Sherina, wątek na koty, czy będzie jakieś małe tymczasiątko?

ewar

Post » Pt paź 07, 2011 18:46 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

ewar pisze:Myślę, że to dobry pomysł.Moje koty są w większości właśnie w Warszawie.
Sherina, wątek na koty, czy będzie jakieś małe tymczasiątko?

Ewa, na koty, bo na razie nic nie wiem :wink: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt paź 07, 2011 19:09 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

E, to jeszcze poczekamy :mrgreen:

ewar

Post » Pt paź 07, 2011 19:17 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

ewar pisze:E, to jeszcze poczekamy :mrgreen:

dobra :) :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Sob paź 08, 2011 8:41 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

sherina pisze:Kropko, a może zrobić Ci ogłoszenia na Warszawę? znaczy Nel..

może tu coś ruszy

Byłoby cudownie,gdyby w Warszawie coś sie dla Nel znalazło,bo za 2 tyg male by pojechały razem-dzieki Ewuś! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Koteczka ma 3 miesiące,jest dwukrotnie odrobaczona,zaszczepiona ,kuwetkuje na 100%.Ma wspaniały apetyt i uwielbia sie bawić!Jej futerko jest bardzo gładkie i miłe,nie ma tego niemowlęcego puchu,tylko jedwabistą sierść.Ciekawska,radosna dziewczynka!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 08, 2011 8:43 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Ale miło :) wiedziałam, że tak ślicznotka nie będzie długo czekać na swoich Dużych :)

Ja niedawno też przekonałam Tż-eta na dokocenie :) nasz nowy narybek w podpisie (przynajmniej powinien być) schroniskowa bidulka :(

Wiecie, że w schronisku trzymają koty w klatkach po królikach gdy jest przepełnienie?! Koszmar

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Sob paź 08, 2011 9:13 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

sherina bardzo dziekuje za Violinkę. Ciesze sie, ze juz ma swoj wlasny dom i czlowieka.
Jesli chodzi o rudego Tomcia, ma na szyi pod broda guza i to bardzo twardego i sporego. Nie rozumiem jak moglam nie zauwazyc wczesniej. Moze nie bylo, moze nagle, tak z dnia na dzien sie pojawil? On je, ale slabiej, bawi sie, i wiecej spi. Skonsultuje z wetem dzisiaj w Bialymstoku. Potem do swojego zawioze, zobacze co powiedza. Martwie sie. Napisalam o tym, bo nie ladnie byloby to ukrywac. I ciesze sie z drugiej strony, ze wyszlo to teraz. Przypadkiem, bo chlapal sie woda w zlewie i jak mial mokre futerko, to trzeba bylo wytrzec i wtedy zauwazyla to mama moja u ktorej on teraz jest. Takze na razie trzeba sprawdzic co to jest.
Moze u ktorejs z Was bylo u kota cos takiego? ja pierwszy raz sie spotykam z czyms takim. Zeby to jakis rak nie byl tylko.
Milego dnia zyczę "kocim mamom" :1luvu: :ok: :kotek:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Sob paź 08, 2011 9:17 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

AntoninaBandzioras pisze:Ale miło :) wiedziałam, że tak ślicznotka nie będzie długo czekać na swoich Dużych :)

Ja niedawno też przekonałam Tż-eta na dokocenie :) nasz nowy narybek w podpisie (przynajmniej powinien być) schroniskowa bidulka :(

Wiecie, że w schronisku trzymają koty w klatkach po królikach gdy jest przepełnienie?! Koszmar

gratuluje kociczki. Cudna jest. Ciesze sie, ze jej sie poszczescilo i nie musi siedziec w klatce po krolikach(maaatkoooo)
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

[poprzednia][następna]