Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Moze glupio zapytam, ale gdzies na forum wyczytalam, ze koty nie lubia byc w kilka w jednej budce, musza chociaz miec w niej 2 pomieszczenia osobne. Prawda to?
lkm.itd pisze:Ja mam słomę, ale jak zaproponowałam Tż, żeby ją podwieść do Anny to mnie wyśmiał, że więcej wypalimy niż ta słoma warta i to niestety prawda, tak czy inaczej mogę dowieść ją do Warszawy, (w miarę pustym samochodem będziemy jechać jutro i wtedy mogłabym ją spakować), jeśli ktoś mógłby ją przejąć i przewieść dalej proszę o kontakt. Anno czy masz jakieś budki do zawiezienia na już? jeśli tak moglibyśmy spróbować zrobić taki manewr, że dowieźlibyśmy słomę (jeśli jednak TŻ by uległ) a w drodze powrotnej zawieźli Ciebie z budkami.
Anna Rylska pisze:lkm.itd pisze:Ja mam słomę, ale jak zaproponowałam Tż, żeby ją podwieść do Anny to mnie wyśmiał, że więcej wypalimy niż ta słoma warta i to niestety prawda, tak czy inaczej mogę dowieść ją do Warszawy, (w miarę pustym samochodem będziemy jechać jutro i wtedy mogłabym ją spakować), jeśli ktoś mógłby ją przejąć i przewieść dalej proszę o kontakt. Anno czy masz jakieś budki do zawiezienia na już? jeśli tak moglibyśmy spróbować zrobić taki manewr, że dowieźlibyśmy słomę (jeśli jednak TŻ by uległ) a w drodze powrotnej zawieźli Ciebie z budkami.
dam znać wieczorem w tej sprawie
ktoś pomoże z ogłoszeniami? prosimy
iskra666 słaby bardzo jest odzewprzynajmniej u mnie, mało ludzi pyta o kociaki albo pytają dość "specyficzne osoby"nie nadające się na domy.
Domu u mnie z brwinowskich kociaków nadal szuka Jancia, Iskierka, Miki i innym maluch z lasu Lolek plus Groszek i FasolaNa samo jedzenie człowiek nie wyrabia, nie mówiąc już o lekach, czy szczepieniu
![]()
Jancia Iskierka, Miki i Jasio nie są jeszcze szczepioneDlatego bardzo prosimy o zaglądanie na bazarki
![]()
Malinka, Leonka ( już do mu) zaszczepiłam sama.
Malinka i Jasio będą miały na 100% dom za ponad tydzień, razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą, puszatek i 72 gości