Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 21:30 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Aniu, jak Jagienka, je ta karme, co ostatnio zamowilysmy?
Mam nadzieje, ze nabierze troche ciala, taki z niej delikatny puszek...
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw paź 06, 2011 21:46 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

tak, to lubi bardzo, dziękuję!
dostaje jeszcze convalescenta, jest strasznie drobna, dla mnie po prostu chuda :? z jej jedzeniem niestety są problemy, do picia dostaje śmietankę łaciatą 12%

robię budkę, na razie tak wygląda

Obrazek
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw paź 06, 2011 21:47 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

To na jednego czy dwa koty?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Czw paź 06, 2011 21:48 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

to na dwa koty

Anna Rylska

Post » Czw paź 06, 2011 21:50 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Moze glupio zapytam, ale gdzies na forum wyczytalam, ze koty nie lubia byc w kilka w jednej budce, musza chociaz miec w niej 2 pomieszczenia osobne. Prawda to?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Czw paź 06, 2011 21:55 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Tak, to prawda ale tam akurat jest dużo matek z dziećmi - dla nich potrzebne są większe budki, te koty śpią razem, na "kupie" że się tak wyrażę. Jest kilka matek- są to siostry, one i ich dzieci trzymają sie razem.
Trzeba tam robić różne budki, jedynki, dwójki, trójki

Anna Rylska

Post » Czw paź 06, 2011 22:47 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

dzięki Ani całe familie :) kociaków będą miały ciepło zimą :ok: :ok: :ok:
jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kasiks

Od: Nie paź 02, 2011 13:53

Post » Czw paź 06, 2011 23:36 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Ania i jej Nitro pisze:Moze glupio zapytam, ale gdzies na forum wyczytalam, ze koty nie lubia byc w kilka w jednej budce, musza chociaz miec w niej 2 pomieszczenia osobne. Prawda to?

niektóre nie lubią w kilka, ale chyba większość lubi - nawzajem się dogrzewają. można w zimie zobaczyć, jak z budki wychodzi najpierw jedno, później drugie... później trzecie :)

Aniu, na pewno się nie przydadzą te polary? gdybym wiedziała wcześniej, to może te dyszki poszłyby na żarło dla brwinusów. A może potrzymać je na dogrzewanie w listopadzie albo w grudniu? jak dotychczasowa ścióła zawilgotnieje.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Czw paź 06, 2011 23:45 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Fleur ja wcześniej ja też nie wiedziałam, że będę miała polar, dopiero teraz

słoma nie zawilgotnieje, ja raz na rok ją wymieniam ,a czasami i rzadziej, jak nie mam możliwości
słoma jest potrzebna - tego nie mam wcale

Anna Rylska

Post » Pt paź 07, 2011 0:46 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

uch, a ja słomy nie mam skąd pozyskać. a czy zamiast niej polar się nie nadaje?

mam też taką mocną folię z poduszkami powietrza, do pakowania. to nie bąbelkowa, tylko taka grubsza, wygląda na dobry izolator. może się przyda?

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt paź 07, 2011 8:37 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

nie, takie coś się nie nadaje

Anna Rylska

Post » Sob paź 08, 2011 8:48 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Ja mam słomę, ale jak zaproponowałam Tż, żeby ją podwieść do Anny to mnie wyśmiał, że więcej wypalimy niż ta słoma warta i to niestety prawda :?, tak czy inaczej mogę dowieść ją do Warszawy, (w miarę pustym samochodem będziemy jechać jutro i wtedy mogłabym ją spakować), jeśli ktoś mógłby ją przejąć i przewieść dalej proszę o kontakt. Anno czy masz jakieś budki do zawiezienia na już? jeśli tak moglibyśmy spróbować zrobić taki manewr, że dowieźlibyśmy słomę (jeśli jednak TŻ by uległ) a w drodze powrotnej zawieźli Ciebie z budkami.

lkm.itd

Od: Czw wrz 15, 2011 21:29

Post » Sob paź 08, 2011 9:56 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Mam wielką prośbę.. gdyby ktoś robił ogłoszenia swoim tymczasom czy mogłabym też poprosić o dorzucenie przy okazji ogłoszenia Kłaczka i Puszka? :) :oops:
Mają allegro, niestety do gumtree nie mogę dodać ich ogłoszenia, dzisiaj zrobię im jeszcze trochę ogłoszeń..
odzewu ni ma.. :(
A gdyby Kłaku i Puchu znalazły dom, to mogłabym wziąć kolejne malce z cmentarza..
[mam limit do 3 kociaków]

http://allegro.pl/show_item.php?item=1850040391

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Sob paź 08, 2011 10:13 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

lkm.itd pisze:Ja mam słomę, ale jak zaproponowałam Tż, żeby ją podwieść do Anny to mnie wyśmiał, że więcej wypalimy niż ta słoma warta i to niestety prawda :?, tak czy inaczej mogę dowieść ją do Warszawy, (w miarę pustym samochodem będziemy jechać jutro i wtedy mogłabym ją spakować), jeśli ktoś mógłby ją przejąć i przewieść dalej proszę o kontakt. Anno czy masz jakieś budki do zawiezienia na już? jeśli tak moglibyśmy spróbować zrobić taki manewr, że dowieźlibyśmy słomę (jeśli jednak TŻ by uległ) a w drodze powrotnej zawieźli Ciebie z budkami.

dam znać wieczorem w tej sprawie

ktoś pomoże z ogłoszeniami? prosimy

iskra666 słaby bardzo jest odzew :( przynajmniej u mnie, mało ludzi pyta o kociaki albo pytają dość "specyficzne osoby"nie nadające się na domy.
Domu u mnie z brwinowskich kociaków nadal szuka Jancia, Iskierka, Miki i innym maluch z lasu Lolek plus Groszek i Fasola :( Na samo jedzenie człowiek nie wyrabia, nie mówiąc już o lekach, czy szczepieniu :(
Jancia Iskierka, Miki i Jasio nie są jeszcze szczepione :( Dlatego bardzo prosimy o zaglądanie na bazarki :(
Malinka, Leonka ( już do mu) zaszczepiłam sama.
Malinka i Jasio będą miały na 100% dom za ponad tydzień, razem

Anna Rylska

Post » Sob paź 08, 2011 15:27 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Anna Rylska pisze:
lkm.itd pisze:Ja mam słomę, ale jak zaproponowałam Tż, żeby ją podwieść do Anny to mnie wyśmiał, że więcej wypalimy niż ta słoma warta i to niestety prawda :?, tak czy inaczej mogę dowieść ją do Warszawy, (w miarę pustym samochodem będziemy jechać jutro i wtedy mogłabym ją spakować), jeśli ktoś mógłby ją przejąć i przewieść dalej proszę o kontakt. Anno czy masz jakieś budki do zawiezienia na już? jeśli tak moglibyśmy spróbować zrobić taki manewr, że dowieźlibyśmy słomę (jeśli jednak TŻ by uległ) a w drodze powrotnej zawieźli Ciebie z budkami.

dam znać wieczorem w tej sprawie

ktoś pomoże z ogłoszeniami? prosimy

iskra666 słaby bardzo jest odzew :( przynajmniej u mnie, mało ludzi pyta o kociaki albo pytają dość "specyficzne osoby"nie nadające się na domy.
Domu u mnie z brwinowskich kociaków nadal szuka Jancia, Iskierka, Miki i innym maluch z lasu Lolek plus Groszek i Fasola :( Na samo jedzenie człowiek nie wyrabia, nie mówiąc już o lekach, czy szczepieniu :(
Jancia Iskierka, Miki i Jasio nie są jeszcze szczepione :( Dlatego bardzo prosimy o zaglądanie na bazarki :(
Malinka, Leonka ( już do mu) zaszczepiłam sama.
Malinka i Jasio będą miały na 100% dom za ponad tydzień, razem

Pomoc potrzebna...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]