Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
angel03 pisze:a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)
ewkaa pisze:angel03 pisze:a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)
zazdroszczeMario z aparatem koniecznie
i fotke w pozycji wystawowej bom strasznie ciekawa jak sie wyciągnęła siostrzyczka
A czy ja wymagam od razu fotek jakości KicorekMariaD pisze:ewkaa pisze:angel03 pisze:a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)
zazdroszczeMario z aparatem koniecznie
i fotke w pozycji wystawowej bom strasznie ciekawa jak sie wyciągnęła siostrzyczka
Trudno mi będzie zapakować do torebki Kicorka, bo moje foty to się nie będą nadawać.
To będę oczekiwać podwójnej ilości fotekMariaD pisze:W ogóle w Poznaniu mam 2 wychowanków do odwiedzenia.
angel03 pisze:nie wiem czy jest to tylko zabawa, czy też trochę agresji,
angel03 pisze: ale przed chwilą spadl garnek i bylo ogólne przestraszenie, Gia syknęła, Wedel zamiauczał jak to ma w zwyczaju, teraz siedzą i patrzą, nie wiem w sumie już czy się tym przejmować, czy zaakceptować to że takie akcje będa się zdarzały.
Twoje koteczki bawia sie wyjatkowo ł☺agodnie.angel03 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=LM5v8Co6ASw
na filmiku rewolucje które zdarzają się prawie zawsze jak mąż wróci i zaczyna pracować wieczorkiem, nie wiem czy jest to tylko zabawa, czy też trochę agresji, ale przed chwilą spadl garnek i bylo ogólne przestraszenie, Gia syknęła, Wedel zamiauczał jak to ma w zwyczaju, teraz siedzą i patrzą, nie wiem w sumie już czy się tym przejmować, czy zaakceptować to że takie akcje będa się zdarzały.
Kusiszangel03 pisze:cieszę się z odwiedzin Marii, bardziej niż Gia, ktos jeszcze chętny to zapraszam w me skromne progi:)
anulka111 pisze:Twoje koteczki bawia sie wyjatkowo ł☺agodnie.angel03 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=LM5v8Co6ASw
na filmiku rewolucje które zdarzają się prawie zawsze jak mąż wróci i zaczyna pracować wieczorkiem, nie wiem czy jest to tylko zabawa, czy też trochę agresji, ale przed chwilą spadl garnek i bylo ogólne przestraszenie, Gia syknęła, Wedel zamiauczał jak to ma w zwyczaju, teraz siedzą i patrzą, nie wiem w sumie już czy się tym przejmować, czy zaakceptować to że takie akcje będa się zdarzały.
Najbardziej mi sie podoba dama patrzaca na zabawe z wyzszoscia z przedpokoju
Moje w w porownaniu z nimi sie morduja-ale poniewaz sie do tego przytzwyczailam,to tylko obserwuje,czy kazdy morduje kazdego-jest sprawiedliwie ,kazdy kazdego
ewkaa pisze:Kusiszangel03 pisze:cieszę się z odwiedzin Marii, bardziej niż Gia, ktos jeszcze chętny to zapraszam w me skromne progi:)
angel03 pisze:tak filmik bedzie z serii kocie rewolucje:agresja czy zabawa? zawadiacka para para:Wedel-Gia.....a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, Anna2016 i 26 gości