Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 21:23 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

tak filmik bedzie z serii kocie rewolucje:agresja czy zabawa? zawadiacka para para:Wedel-Gia.....a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)
Obrazek

angel03

Od: Nie kwi 29, 2007 13:36

Post » Czw paź 06, 2011 21:25 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)

zazdroszcze :D Mario z aparatem koniecznie 8) i fotke w pozycji wystawowej bom strasznie ciekawa jak sie wyciągnęła siostrzyczka :mrgreen:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw paź 06, 2011 21:27 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

ewkaa pisze:
angel03 pisze:a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)

zazdroszcze :D Mario z aparatem koniecznie 8) i fotke w pozycji wystawowej bom strasznie ciekawa jak sie wyciągnęła siostrzyczka :mrgreen:

Trudno mi będzie zapakować do torebki Kicorka, bo moje foty to się nie będą nadawać. ;)

W ogóle w Poznaniu mam 2 wychowanków do odwiedzenia. :)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw paź 06, 2011 21:36 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

http://www.youtube.com/watch?v=LM5v8Co6ASw

na filmiku rewolucje które zdarzają się prawie zawsze jak mąż wróci i zaczyna pracować wieczorkiem, nie wiem czy jest to tylko zabawa, czy też trochę agresji, ale przed chwilą spadl garnek i bylo ogólne przestraszenie, Gia syknęła, Wedel zamiauczał jak to ma w zwyczaju, teraz siedzą i patrzą, nie wiem w sumie już czy się tym przejmować, czy zaakceptować to że takie akcje będa się zdarzały.
Obrazek

angel03

Post » Czw paź 06, 2011 21:38 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

ewkaa....również zapraszam;)) z własnym aparatem, a jakby co to ja porobię zdjęcia;)
Obrazek

angel03

Post » Czw paź 06, 2011 21:39 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

MariaD pisze:
ewkaa pisze:

Trudno mi będzie zapakować do torebki Kicorka, bo moje foty to się nie będą nadawać. ;)
A czy ja wymagam od razu fotek jakości Kicorek :roll: - nie, zwyczajne też mi wystarczą 8) zresztą w proponowanej przeze mnie konfiguracji to Ty wystawiasz Gię, a angel foci :mrgreen:

MariaD pisze:W ogóle w Poznaniu mam 2 wychowanków do odwiedzenia. :)
To będę oczekiwać podwójnej ilości fotek :twisted:

ewkaa

Post » Czw paź 06, 2011 21:41 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

obiecuję, będę focic:)
Obrazek

angel03

Post » Czw paź 06, 2011 21:44 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Obejrzałam filmik - jejciu jaka ona cudowne :1luvu: wygląda mi na no, że ma tak samo wspaniałe futerko jak jej siostra Gamisia, no a ten pychol :love: i ucho :o no moge sięd oczekać reacji Marii jak ją obejrzy :mrgreen: koniecznie wytarmoście ją ode mnie :D

ewkaa

Post » Czw paź 06, 2011 21:53 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:nie wiem czy jest to tylko zabawa, czy też trochę agresji,

Zdecydowanie zabawa z elementami dominacji. Nie przejmować się.
angel03 pisze: ale przed chwilą spadl garnek i bylo ogólne przestraszenie, Gia syknęła, Wedel zamiauczał jak to ma w zwyczaju, teraz siedzą i patrzą, nie wiem w sumie już czy się tym przejmować, czy zaakceptować to że takie akcje będa się zdarzały.

Nie przejmować się. Serio. Rezczy będą spadać, hałasów się nie wyeliminuje. Przechodzić nad tym do porządku dziennego.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw paź 06, 2011 21:59 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=LM5v8Co6ASw

na filmiku rewolucje które zdarzają się prawie zawsze jak mąż wróci i zaczyna pracować wieczorkiem, nie wiem czy jest to tylko zabawa, czy też trochę agresji, ale przed chwilą spadl garnek i bylo ogólne przestraszenie, Gia syknęła, Wedel zamiauczał jak to ma w zwyczaju, teraz siedzą i patrzą, nie wiem w sumie już czy się tym przejmować, czy zaakceptować to że takie akcje będa się zdarzały.
Twoje koteczki bawia sie wyjatkowo ł☺agodnie.
Najbardziej mi sie podoba dama patrzaca na zabawe z wyzszoscia z przedpokoju ;)

Moje w w porownaniu z nimi sie morduja-ale poniewaz sie do tego przytzwyczailam,to tylko obserwuje,czy kazdy morduje kazdego-jest sprawiedliwie ,kazdy kazdego ;)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw paź 06, 2011 21:59 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Fajnie to czytać, zagubiłam się i nie umiem już rozróżnić, cieszę się że udalo mi się zrobić filmik z takiej akcji, teraz leżą spokojnie po tym huku, Gia się myje, Wedel sobie lezy w pobliżu, myśle że zrozumiały że nic się nie stało, maż też powiedział"ja już się tym nie przejmuję".....cieszę się z odwiedzin Marii, bardziej niż Gia, ktos jeszcze chętny to zapraszam w me skromne progi:)
Obrazek

angel03

Post » Czw paź 06, 2011 22:01 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:cieszę się z odwiedzin Marii, bardziej niż Gia, ktos jeszcze chętny to zapraszam w me skromne progi:)
Kusisz 8)

ewkaa

Post » Czw paź 06, 2011 22:03 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

anulka111 pisze:
angel03 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=LM5v8Co6ASw

Twoje koteczki bawia sie wyjatkowo ł☺agodnie.
Najbardziej mi sie podoba dama patrzaca na zabawe z wyzszoscia z przedpokoju ;)

Moje w w porownaniu z nimi sie morduja-ale poniewaz sie do tego przytzwyczailam,to tylko obserwuje,czy kazdy morduje kazdego-jest sprawiedliwie ,kazdy kazdego ;)

Mordy u mnie sa tylko w wykonaniu Luna-Wedel, rzadko się zdarza odkąd jest Gia...Gia-Wedel aż tak się nie mordują, łapami strzelają, najbardziej mnie intryguje to,iż Gia nigdy nie podniosła łapy na Lunę, która sama ją zaczepia czasem, nigdy nie syknęła, nie warknęła, zastanawiam się czy to szacunek koci czy coś innego:)
Obrazek

angel03

Post » Czw paź 06, 2011 22:03 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

ewkaa pisze:
angel03 pisze:cieszę się z odwiedzin Marii, bardziej niż Gia, ktos jeszcze chętny to zapraszam w me skromne progi:)
Kusisz 8)

no i może ktoś się skusi:)
Obrazek

angel03

Post » Czw paź 06, 2011 22:11 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:tak filmik bedzie z serii kocie rewolucje:agresja czy zabawa? zawadiacka para para:Wedel-Gia.....a Gia niedługo będzie się prezentować na żywo...przed Marią;)ciekawe czy jeszcze pamięta;)

Moj ciapek nie pamietal :oops: Strasznie sie za niego wstydzilam :oops:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]