MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 04, 2011 21:58 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

A Ty jeszcze nie śpisz ????????????????????? Noce są takie krótkie, trzeba z tego korzystać :mrgreen:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Wto paź 04, 2011 22:01 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... no właśnie .... już się dobranocnikuję :ok: :ok: :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto paź 04, 2011 22:04 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

I dobrze robisz. W innym wypadku byłoby to niekorzystne dla Twego łoża :mrgreen:
odnośnie nocnikowania

ja1

Post » Śro paź 05, 2011 11:06 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

:1luvu: ... po domek MINIU
Obrazek

animalon

Post » Śro paź 05, 2011 21:42 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Minia chyba ma już dom :mrgreen: Zgłosiła się do nas Pani, która widziała Minię na jednym z ogłoszeń. Pojechałyśmy dzisiaj z Animalonem ( i z Minią oczywiście na odwiedziny). Miałam "duszę na ramieniu". Bałam się reakcji kotki jak i również reakcji Pani. Wiem, jak dużym stresem dla Mini jest obecność wśród nowych ludzi . . . I tu zaskoczenie. Minia poczuła się jak u siebie, łasiła się do Pani, dreptała w miejscu, prężyła ogonek, a Pani okazała się wspaniałą wrażliwą kobietą. W sumie gdyby nie brak wyposażenia Mini, jej pluszaka, piłek, miseczek itp. to od razu bym ją zostawiła. Zrobiło mi się smutno, gdyż na takie łaszenie się i udeptywanie kafelek, ja musiałam dłuuuugo pracować. A u tej Pani wszystko poszło jak z automatu. Powiedziałam, że jesli Pani się nie rozmyśli to proszę o kontakt w dniu następnym i wtedy przywiozę Minię. Wiem, że Pani była zdecydowana i to bardzo. Po prostu miała miłość w oczach :1luvu: :1luvu: , ale wiem też, że czasami działamy pod wpływem impulsu. W ciągu nocy emocje opadną i wtedy będziemy wiedziały czy to TEN domek.
:1luvu:
UFF choć jeden kotek ma dom.

:ok: trzymam za wszystkie inne domki

ja1

Post » Śro paź 05, 2011 22:11 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

O rany, tyle się teraz naczytałam smutku i bólu, bardzo, bardzo chcę, żeby to był domek Miniusiowy!!!!! :ok: :kotek: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro paź 05, 2011 22:29 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Dziękuję Bagheero. Również chciałabym żeby okazał się tym domkiem na który czekamy.

Mam taką cichutką nadzieję :D

ja1

Post » Czw paź 06, 2011 10:13 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... MINIIu :1luvu: twoja chwila nadeszła ... naprawdę to było niesamowite :ok: MINIa z wielką pompą weszła na nowe salony i odważnie obwąchała wszystkie kąty ... Z reguły kociak wchodzi w nowym miejscu pod szafę i tyle kota widać... a tutaj niespodzianka :ok: MINIa oglądnęła swoim jednym oczkiem nowe mieszkanko i zaczęła się łasić do obcej osoby :ok: SZOK ! "Ugniatała" z zadowolenia kafle , robiła ósemki wokół nóg pani, podchodziła pod rękę do głaskania :1luvu: Normalnie nie ta kocanka :ryk: zachowywała się tak jakby weszła do swojego domu . Nawet ja ją mogłam wygłaskać .... jestem przeszczęśliwa. Tyle złych chwil MINIa już przeszła , że należy się jej dom , w którym będzie "rządziła" i w którym będzie królewną na ziarnku grochu :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 06, 2011 10:33 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Za MINIĘ w nowym domku :ok: :ok: :ok:
Powodzenia :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw paź 06, 2011 11:04 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Żadnego grochu, jest królewną :!: :kotek: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Czw paź 06, 2011 13:31 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... ojojoj żeby się udało .... :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 06, 2011 19:04 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

:placz: Minia jest już w nowym domku. :placz:

ja1

Post » Czw paź 06, 2011 19:12 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

To nie pierwszy mój tymczas a jest mi smutno. Może dlatego, że ona już tak dużo przeszła ??

ja1

Post » Czw paź 06, 2011 20:12 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... aż się boję napisać , że MINIa :1luvu: ( w zasadzie LUŚKA) ma domek :1luvu: :1luvu: :1luvu: -- jest to historia z HAPPY ENDem .... klasyczna miłość internetowa :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 06, 2011 20:19 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... dziękuję ja1 :1luvu: , że dałaś MINII ciepły, kochany kąt
.... dziękuję WETowi :1luvu: , że nie poddał sie bo to był beznadziejny przypadek
.... dziękuję wszystkim :1luvu: , którzy życzyli nam powodzenia
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]