Mario- koty cudne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Kamari gratuluję, działasz cuda!![]()
Juana masz talent. Tak sobie myślę że Ty masz ten naddatek który u mnie jest ubytkiem - jestem kompletnym beztalenciem w robieniu zdjęć, nawet jak mam najlepszy aparat to spierniczę zdjęcie
puszatek pisze:mam tak samo...nic mi nie wychodzi...jak zrobić zdjęcie...czarnemu kotu![]()
mnie wychodzi...czarna plama i dwoje świecących oczu...
puszatek pisze:wcale się nie przytulają...nawet zimą![]()
a może wolą tulić się do Ciebie
emkamara pisze:bagheera pisze:A nasz Duduś opanował sztukę jednoczesnego miauczenia i ziewania![]()
Wróciłam to ja z wojaży i rzuciłam się do skrzynki w nadziei na przesyłkę z kamariowymi różami i co? zamiast tego wezwanie do skarbówki - na dodatek dla poprzedniego lokatora... nie muszę chyba pisać, że zdecydowanie wolałabym róże...![]()
Kamari w ostrym niedoczasie musi być. Od kilku tygodni próbuję się wywiedzieć ile z przesyłką mam zaplacić za moje wygrane na aukcji na Omnie i nie lzja
kamari pisze:Poryczałam się przez tego Felka jak głupiaze szczęścia oczywiście
![]()
U nas wszystko w takim tempie...praca, koty...już prawie oduczyłam się spaniaI stale obawa, czy wszystko się zrobiło, czy wystarczajaco zadbane, wymiziane, wyćwiczone...
I nagle pojawiają się takie małe zwycięstwa, które badają wszystkiemu sens![]()
Felek stoi, Niusia regularnie drapie się prawą nogą za uchem...no i Ominia...
Aż się rozczuliłamGamonie futrzaste
Megana pisze:puszatek pisze:wcale się nie przytulają...nawet zimą![]()
a może wolą tulić się do Ciebie
Nawet zimą. Do mnie też tylko niektóre. Celina lubi mi spać na głowie, a Sielawka wali się na biodro.
Co do zdjęć czarnych kotów, to bez lampy ani rusz. Ale Celina ma podobno taki morderczy wyraz pyska, że może lepiej nie oglądać.
kamari pisze:Mam gila do pasa i mózg zajęty katarem tylko i wyłącznie![]()
![]()
jesień
emkamara pisze:kamari pisze:Mam gila do pasa i mózg zajęty katarem tylko i wyłącznie![]()
![]()
jesień
włączyli u Was ogrzewanie? U mnie jeszcze nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, raiya, Silverblue i 37 gości