Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Jak wyciskana? Tzn, ze ona nie ma czucia zeby sama siusiu zrobic? Moze glupio pytam, ale ja zielona w takich sprawach jestem![]()
Dobrze, ze malutka je ze smakiem, potrzebne jej sily
Kociara82 pisze:ma sparalizowane tylnie lapki co z reszta na zdjeciach widacskoro trzeba ja wyciskac tzn ze czucia nie ma
Kociara82 pisze:Emi nawet tak pozna pora rozglada sie za domkiem![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:Emi nawet tak pozna pora rozglada sie za domkiem![]()
Najpierw trzeba Emi ustabilizować a potem rozglądać się za domkiem ... A domku pilnie szukają : Maniek , Urwis , Lussi , Matylda , Małgosia , Kika , Czort ...
Justa&Zwierzaki pisze:Myszolandia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Emi wykąpana , przewinięta , nakarmiona , leki podane no ale do rzeczy :
RTG wykazało liczne złamania miednicy![]()
![]()
![]()
Co do kręgosłupa nie mamy pewności czy jest złamany czy nie , ale wszystko wskazuje na to że rdzeń jest przerwany![]()
![]()
Zalecenie ograniczenie ruchu do minimum no i walczymy z tymi odparzeniami ...
o matko jakie biedactwo
Justi Twój numer konta nie zmienił się i dane?
Nie , jest tak jak było ... bardzo dziekuje
Ania i jej Nitro pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:Emi nawet tak pozna pora rozglada sie za domkiem![]()
Najpierw trzeba Emi ustabilizować a potem rozglądać się za domkiem ... A domku pilnie szukają : Maniek , Urwis , Lussi , Matylda , Małgosia , Kika , Czort ...
Justa, ale masz zwierzyniec w domu.
A Eustachego podgladam czasami po cichu, jestem pelna podziwu i szacunku, ze dajesz szanse na zycie kotkom tak pokrzywdzonym przez los
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka, puszatek i 330 gości