KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 17:27 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Nieźle :ok:
A ten stół to sam się przewrócił?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 05, 2011 17:27 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

jokototo pisze:Kamari prawie wygrała pączka :D

prawie paczek to sam dżem :mrgreen: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro paź 05, 2011 17:28 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

:ryk: :ryk: :ryk: ...a to Gamoń artysta :!:
Zosia, a co ty z tym stołem robiłaś?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro paź 05, 2011 17:29 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

no jak to , Gamoń z Psujką przewróciły :ryk:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro paź 05, 2011 17:30 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Krzesło to taki mniejszy stół :roll: :mrgreen:

Bo ja bym bardzo chciała wygrać tego pączka :oops: Kupiłam sobie dzisiaj jednego, ale mi koty zeżarły :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 05, 2011 17:33 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

NO nieźle - u mnie rower już latał, ale stół na szczęście nie.
Tfu, tfu, tfu 8)

Erin

Post » Śro paź 05, 2011 17:36 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

u mnie tylko fotele i rośliny się przemieszczają . Stół podklejałam filcem od spodu
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro paź 05, 2011 17:44 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kamari pisze:

Krzesło to taki mniejszy stół :roll: :mrgreen:

Bo ja bym bardzo chciała wygrać tego pączka :oops: Kupiłam sobie dzisiaj jednego, ale mi koty zeżarły :(

Marysia, u Zosi i tak sie pączkiem nie nacieszysz, bo przyjdzie takie jedno cudo, usiądzie i będzie patrzyć, i łapeczkę wyciągać :mrgreen: . A potem zupełnie znikąd wychynie takie drugie cudo, siądzie w oddali i też będzie patrzyć odpowiednio do sytuacji :mrgreen: ....No i po pączku :ryk: .

Marysiu, poszedł mail na ten adres, który mi przysłałaś smsem...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro paź 05, 2011 17:50 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Mnie całego pączka buchnął Myszol :( Chwila nieuwagi i już po ptokach :twisted: Rozebrali go z Felkiem w trzy sekundy :roll:

Może ktoś chce Myszola...albo Felka, bo to też będzie niezły łobuz :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro paź 05, 2011 17:55 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

U mnie Pucek w Wielkanoc buchnął chleb ze święconki, a w ubiegłą Wigilię pieroga :roll:

Erin

Post » Śro paź 05, 2011 17:58 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Moje koty kradzieje kradną wszystko :evil: ...pamiętam, jak kiedys przyniosłam do domu słusznego, ponad dwukilowego kurczaka, Plamek go ukradł i uciekał z tym kurczakiem w pysiu...a ja ze zdziwienia nie byłam w stanie zareagować 8O ...ruszyłam się dopiero jak kurczak zaczął się przemieszczać na ogródek :evil: .

vip

Post » Śro paź 05, 2011 18:00 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:Moje koty kradzieje kradną wszystko :evil: ...pamiętam, jak kiedys przyniosłam do domu słusznego, ponad dwukilowego kurczaka, Plamek go ukradł i uciekał z tym kurczakiem w pysiu...a ja ze zdziwienia nie byłam w stanie zareagować 8O ...ruszyłam się dopiero jak kurczak zaczął się przemieszczać na ogródek :evil: .

:ryk: niczym puma
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro paź 05, 2011 18:01 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

To musiał być niezły widok :mrgreen: Taki kurczak waży pewnie tyle co kot :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro paź 05, 2011 18:04 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Małgoś, stale zapominam zapytać. Łapki Plamka to był jakiś wypadek, czy ktoś go uszkodził?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro paź 05, 2011 18:09 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kamari pisze:Małgoś, stale zapominam zapytać. Łapki Plamka to był jakiś wypadek, czy ktoś go uszkodził?

Tego, Marysiu, nie wiem...wetki sugerowały pogryzienie przez szczura, no a potem sie rozpaprało :( .

vip

[poprzednia][następna]