Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tellma pisze:Takie zachowania, o których piszecie, rozumieją kociarze.
Nie mogę/nie chcę niczego komentować. Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy - brakło mi widać wyczucia, doświadczenia. Nie sądziłam, że tak mogę się pomylić w ocenie sytuacji. Domkowi nie można niczego zarzucić, jeśli chodzi o opiekę nad Klarą. Natomiast dla Thai tam jednak miejsca nie ma.
Thaja wraca dzisiaj.
Przepraszam, ale nie wiem, co jeszcze napisać.
fraktalka pisze:tellma pisze:Takie zachowania, o których piszecie, rozumieją kociarze.
Nie mogę/nie chcę niczego komentować. Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy - brakło mi widać wyczucia, doświadczenia. Nie sądziłam, że tak mogę się pomylić w ocenie sytuacji. Domkowi nie można niczego zarzucić, jeśli chodzi o opiekę nad Klarą. Natomiast dla Thai tam jednak miejsca nie ma.
Thaja wraca dzisiaj.
Przepraszam, ale nie wiem, co jeszcze napisać.
TellmoBłagam nie pisz więcej, że coś robisz nie tak... Robisz wszystko świetnie i za to buziak, szacunek i ogromne dzięki.. Dla mnie jesteście domem wzorcowym. Howk!
atla pisze:cóż... pani mocno w gorącej wodzie kąpana... szkoda, że nie dała swojej kici i Tajeczce trochę więcej czasu...
bardzo szybka ta decyzja...
atla pisze:tellma pisze:Była Pani, zostawiła Thaję i pojechała. Powiem tylko, że większego zdziwienia i rozczarowania nie przeżyłam od lat.
![]()
![]()
![]()
ot tak? zwyczajnie? zostawiła i pojechała?![]()
no to chyba dobrze się stało... Thajeczka potrzebuje MIŁOŚCI, takiej prawdziwej! i u Was ją ma, a tam rzeczywiście nie było dla niej miejsca...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 35 gości