Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Myszolandia pisze:vega013 pisze:Myszolandia pisze:Pacuś![]()
![]()
kopio mojej Mychy kradniesz mi serce
![]()
Ciociu, to Mysia skradła moje serduszko![]()
![]()
![]()
Pancuś
Łoj ,ja ???![]()
![]()
![]()
![]()
Mysiu, jesteś prześliczna i przekochana. Dla Ciebie mógłbym nawet przesunąć się we włóczniaczku, żeby Ci było wygodnie i podzielić się moimi saszetkami kurczakowego renala, wiesz? I dałbym Ci swoją szarą mychę do zabawy, żeby Ci było wesoło, a nawet piszczącego jeżyka bym dał. Wszystko mógłbym dla Ciebie zrobić, wszystko!!!
Pancuś
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:Ojej, a dla mnie to nawet połowy z tego nikt nie chce zrobić... Wiem, wiem, jestem zbyt samodzielna i mało kobieca...
Inka
Ineczko, jeżeli chcesz, to ja dla Ciebie ukradnę Dużej pyszniutkie pierożki z mięskiem, i szyneczkę ukradnę, i kawałek gotowanego kurczaczka, i wszystko będę Ci przynosił, żebyś miała dobry humorek. I wiesz co zrobię? Nie będę wyciągał pazurzastych łapek do piórka na patyku, tylko poczekam, aż Ty się pobawisz. Chcesz?
Filunio, dla Inusi zrobi wszystko
Ojeeeeeeej, a ja nawet nie wiem, co to są pierożkiI wiesz co? I ja nie będę Ciebie pacać ani na Ciebie furczeć, tylko Ci uszka wyliżę...
Inka
MaryLux pisze:puk puk
MaryLux pisze:Biedny Wedelek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 443 gości