Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Halloween ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 04, 2011 21:52 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; na chłody ;)

aaaaa, sweter pasiasty boski!
Aczkolwiek mógłby być ciut bardziej żarówiasty 8)

Co do zagadki, dlaczemu sweterek pęta Domisiu odnóża tylne, to chyba dlatemu, że dolna krawędź jego (sweterka) dość nisko kończy się na kręgosłupie (to od strony grzbietu) i przy pachwinkach. Misiek nienawykły do chodzenia w ciuchach ma wrażenie, że chodzi również w gaciach.
Reakcja nie jest chyba niczym niezwykłym, widziałam kiedyś podobną również przy kaftaniku zakładanym tylko od przodu :twisted:
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Wto paź 04, 2011 21:53 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; na chłody ;)

Ubranko super!

:oops: Mam nadzieję, że wybaczycie ale...
- trochę prywaty:
viewtopic.php?f=20&t=133966
Zajrzyjcie, a nóż widelec coś komuś w oko wpadnie?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 04, 2011 21:59 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; na chłody ;)

Sweterek słodki :1luvu: A Domiś tych guzików nie odgryzie??? Bo Cziks próbowałby zeżreć na pewno :roll:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Wto paź 04, 2011 22:03 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; na chłody ;)

FluszakPluszak pisze:Sweterek słodki :1luvu: A Domiś tych guzików nie odgryzie??? Bo Cziks próbowałby zeżreć na pewno :roll:

Aż tak go głodzisz? :crying:
smil
[Obrazek

smil

Post » Wto paź 04, 2011 22:11 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; na chłody ;)

Obrazek

A sweterek z resztek, więc użyłam, co było. Poza tym jaskrawe kolory dla samca? :twisted:

Domiś nie jest podobny z charakteru do Czika i guzików nie zżera. To taka sama sierota jak Bonio ;)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto paź 04, 2011 22:20 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; na chłody ;)

smil pisze:
FluszakPluszak pisze:Sweterek słodki :1luvu: A Domiś tych guzików nie odgryzie??? Bo Cziks próbowałby zeżreć na pewno :roll:

Aż tak go głodzisz? :crying:

Generalnie powinnam się obrazić za takie pomówienie :wink: ale napiszę tylko,że u Kicorka Czik był już szkolony w odgryzaniu wystających i wiszących elementów :arrow: zapytaj Kicora o troczki od szlafroka :twisted:
Zabawki typu "szczur z Ikei" muszą mieć u nas od razu odcinane wąsy, oczy , uszy i ogony. Łapki właściwie też.
Ostatnio dostało się ośmiorniczce z Konga.
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Post » Wto paź 04, 2011 22:26 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; na chłody ;)

Kicorek pisze:Obrazek

A sweterek z resztek, więc użyłam, co było. Poza tym jaskrawe kolory dla samca? :twisted:

a kto mówi, że to ma być róziowy?
A amarant, soczysta zieleń limonkowa, śliwka?
To odcienie świetnie podkreślające urodę burasa, a nawet burasa z białym :mrgreen:
smil
[Obrazek

smil

Post » Wto paź 04, 2011 22:46 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

Nie posiadam takich kolorów, nie wybrzydzaj - burasowi (z białym) we wszystkim ładnie :P

Czik radykalnie skracał troczki od szlafroka, od spodni dresowych, sznurówki... Jakie to szczęście, że tylko jeden taki egzemplarz mi się trafił :twisted:

Teoretycznie miałam dziś ogarnąć chałupę, ale zajęłam się archiwami wyjazdowymi sprzed miesiąca, bo to fajniejsze zajęcie :lol:

Inka na belce (nie w stodole ;)):
Obrazek

Chłopcy-radarowcy: :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kulcia-leniwiec: :)
Obrazek Obrazek

A na koniec z lekka pokręcony Bonio: ;)
Obrazek

Dobranoc Państwu Obrazek

Kicorek

Post » Wto paź 04, 2011 23:32 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

Widzę,że Czik ma teraz lepsze futro niż w sierpniu.
Chłopcy- radarowcy rzeczywiście super wyszli na tle tej "ściany z sadzy" :lol:
Kula ma za to wszystkie zdjęcia na kocu .Widać,że ta kanapa należy do niej :lol:

FluszakPluszak

Post » Śro paź 05, 2011 9:03 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

Domiś w sweterku :1luvu:

Co do troczków, sznureczków, guzików itp u mnie oba koty wycinają wszystko w ekspresowym tempie
Pamiętam jak mi było głupio kiedy pożyczyłam od Doroty kaftanik po sterylce Sarabki i w ciągu jednego wieczoru oba koty zgodnie obcięły ponad połowę troczków :oops:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro paź 05, 2011 17:36 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

Ściana jako tło fotograficzne jest rewelacyjna :)

U mnie tylko Alma niszczy włóczniaczki :?
Sznurków itp. na szczęście nikt nie obgryza.

A dziś ewkaa słyszała, jak pięknie młody mruczy :1luvu:
On robi się coraz śmielszy i dziś sam wyszedł z jakiegoś kąta, i to dość szybko :D

Kicorek

Post » Śro paź 05, 2011 17:49 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

Kicorek pisze:A dziś ewkaa słyszała, jak pięknie młody mruczy :1luvu:
On robi się coraz śmielszy i dziś sam wyszedł z jakiegoś kąta, i to dość szybko :D
Domiś jest rozkoszny :1luvu: to jego dwutonowe mrrrruczenie na najwyższych obrotach to aż się prosi o nagranie :mrgreen: ale mnie dzisiaj najbardziej ujęła Złociutka Dama :D , ubóstwiam ją od małego, a teraz zrobiła się taaaaka przymilna i kochana :love:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Śro paź 05, 2011 17:59 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

No tak, dotrzymywała nam towarzystwa na kanapie, gdy reszta zajmowała się swoimi sprawami :D

Kicorek

Post » Śro paź 05, 2011 19:57 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

O dżizaz, Domiś wygląda w nim jak moja babcia, która takie cósie produkowała i wdziewała 20 lat temu mając lat 80 8O
Może rzeczywiście mu taki jakiś bardziej odlotowy młodzieżowy - żarówniasty pomarańcz na przykład, z kapturkiem ("jak tatuś zrobi dzióbek, to nie ma ch... w mieście"), ostatecznie Domiś, jak nazwa mówi, to Hiszpan przecież, a im kolory nie przeszkadzają.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro paź 05, 2011 20:34 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9;koty archiw. i sweter s.93-94

8O :ryk: :ryk:

Nie ma kolorów, bida! A z bawełny mu nie zrobię. On ma być ciepło ubrany, jakby co, a nie szpanować wdziankiem :twisted:

Kicorek

[poprzednia][następna]