grz67 pisze:Melduję iż Bublinka (Balbinka) jest już swoim domu![]()
no to gratulacje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grz67 pisze:Melduję iż Bublinka (Balbinka) jest już swoim domuDomu z kocimi kumplami, więc chyba się szybko pocieszy po stracie Łatka.
Łatek też jakoś po Bublince nie płacze w sposób, który byłby widoczny rodzajowi ludzkiemu.
Wielbłądzio pisze:No bo czarnych koczurów to tak jakoś NIE DA SIĘ oddawać
genowefa pisze:Moi drodzy, wypowiedzi, że u kogoś kto ma 50 kotów są dobre warunki dla kotów, są naprawdę śmiechu warte. Tak może powiedzieć tylko ktoś, kto nie wie o kotach nic, nawet cienia tego czym jest nic.
Czy koty szczają ze szczęścia?
Nie wiem jakim cudem moje mieszkanie nie jest jeszcze zaszczane. Może dlatego, ze jednak staram się jednak izolować koty, które są konfliktowe podczas naszej nieobecności w domu.
Niestety zbyt wiele osób na tym forum przykrywa SwojeNicNieRobienieWSrpawieKotów wsparciem dla "mirek_t"
Wielbłądzio pisze:Yhy, no jasne że zazdrościmy![]()
Ale w sumie to jeszcze nic straconego, na dobry początek przyniosłabym sobie może chociaż drugie tyle? Tylko w tej sytuacji moje plany uwiedzenia i zatrzymania przy sobie bogatego i hojnego kochanka-weterynarza stałyby się automatycznie nader naglące
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości