Moderator: Estraven
Kazia pisze:A co powie Twoje sumienie, jeśli madzia nie zachowa należytej ostrożności i zarazi któregoś ze swoich kotów panleukopenią? lub nawet zwykłym katarem. Dla Tetra, osłabionego teraz, i nieszczepionej Fionki, to może być wyrok śmierci. Co wtedy Ty powiesz? że Ci przykro?alusiaa pisze:Widać, że zignorowałaś sprawę mlucha i jego matki.
Nie możesz też zanosić mu resztek jedzenia z domu, skoro taki chudy?
Stać cię na rasowego devona a na wołającego o ratunek maleństwa już nie.
Co na to twoje sumienie?
Jesteśmy odpowiedzialni w pierwszej kolejności za to, co już mamy pod opieką. A szantaże moralne są co najmniej obrzydliwe.Legnica pisze:To może nowy wateczek pt."1001 powodów dla czego nie pomagać"

AniaU pisze:alusiaa, żal naprawdę wielki jak zobaczyłam co napisałaś. Czy przeczytałaś wątek od początku? Czy wiesz w jakiej sytuacji jest Magda?! Ja podziwiam ją, że daję radę, bo przy 2 (dziecku) latku roboty jest dosyć, a tu jeszcze codzienne wizyty u weta z chorym Tetrusiem, spłukanie sie finansowe masakryczne - 2 poważne operacje a ona nie pracuję!
Łatwo wejść na wątek i z grubej rury walnąć - ehhh
Madzia

alusiaa pisze:
Aaaaaaaa no tak to niech kociak sobie zdycha.
Kazia pisze:Jesteśmy odpowiedzialni w pierwszej kolejności za to, co już mamy pod opieką. A szantaże moralne są co najmniej obrzydliwe.Legnica pisze:To może nowy wateczek pt."1001 powodów dla czego nie pomagać"
alusiaa, wolna droga, pojedź i się nim zajmij.

So_nia pisze:witam,
i jak się Tetruś czuje?
trzymam kciuki za niego cały czas
madzia89 pisze:So_nia pisze:witam,
i jak się Tetruś czuje?
trzymam kciuki za niego cały czas
Tetruś dzisiaj w dobrym humorku jest,spaceruję po domku i miziać sie chce,ranka się pomału goi więc jest coraz lepiej
A ja coraz bardziej szczęśliwa jestem jak go w takim stanie widzę:) Czeka nas jeszcze parę dni naświetlania ranki i zobaczymy co dalej
So_nia pisze:
Ten wątek jest dobrą przestrogą dla innych, ja u mnie wszystkie nici, nitki i niteczki powyrzucałam.
Kazia pisze:Jesteśmy odpowiedzialni w pierwszej kolejności za to, co już mamy pod opieką. A szantaże moralne są co najmniej obrzydliwe.Legnica pisze:To może nowy wateczek pt."1001 powodów dla czego nie pomagać"
alusiaa, wolna droga, pojedź i się nim zajmij.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Baidu [Spider], Google [Bot], Wix101 i 43 gości