Neigh myślę o założeniu na planeciepersji wątku persom i persowatym z miau, mogę wrzucić Wytrzeszcza też?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ezzme pisze:Kotkins powodzenia z automobilistą![]()
Neigh myślę o założeniu na planeciepersji wątku persom i persowatym z miau, mogę wrzucić Wytrzeszcza też?
Szalony Kot pisze:Ja mogę napisać, że nie wydany będzie do domu z dziećmi, do młodych ludzi, którzy mogą mieć dzieci, do ludzi, którzy często zmieniają miejsce.
Mogę to tak obwarować, że nikt nie zadzwoni, jeśli o to chodzi
Neigh pisze:ezzme pisze:Kotkins powodzenia z automobilistą![]()
Możesz jak najbardziej. Dzięki;-)
Tylko niechaj tam będzie jasne - ze ja uznaję WYŁĄCZNIE domy z zabezpieczonymi oknami. Przez co rozumiem kurna SIATKĘ - a nie takie tam pierdoły pt wysoki parapet......
Neigh pisze:Szalony Kot pisze:Ja mogę napisać, że nie wydany będzie do domu z dziećmi, do młodych ludzi, którzy mogą mieć dzieci, do ludzi, którzy często zmieniają miejsce.
Mogę to tak obwarować, że nikt nie zadzwoni, jeśli o to chodzi
Możesz dodać jeszcze :
a. dom bez dzieci
b. dom z ZABEZPIECZONYMI SIATKĄ oknami, jak nie mają nie podejmuję dalszych rozmów
c. prowadzący osiadły tryb życia - żadnych tam przeprowadzek i rewolucji
d. doświadczonych kocio - przez co rozumiem lata posiadania własnego kota, a nie głaskanie kota sąsiada'
e. umiejętność czytania - tych co ogłoszenia nie przeczytali - odsyłam do przeczytania. I od tego punktu bym zaczęła.
Możesz też dodać, ze nie prowadzę dyskusji na temat wychodzenia kota, ani tego że KIEDYŚ tam okna zabezpieczą, ze mają wysokie parapety, i generalnie doswiadczenia ogrom bo mieli już kilkanaście kotów, które dożyły sędziwego wieku 5 lat. Mozesz też dodać, ze jestem psychiczna..........ale jak ktoś powyższych punktów nie spełnia, to niech sobie SERIO odpuści.
Jak masz ochotę to mozesz zacząć od tego, ze jestem psychiczna:-) Oraz napisać jasno i czytelnie że ja nie szukam kotu jakiegoś domu i oddam go każdemu kto łaskawie zechce.
Bardzo też proszę o niepisanie tekstów typu "fajny kociak szuka domu". Bo on nie jest fajny. On jest TRUDNY. i to musi być jasno i czytelnie napisane. Ze jest to kot lekliwy, dla bardzo cierpliwego i doświadczonego człowieka. ŻADNEGO zachwalania tylko suche fakty. I pliss bez numeru tel - tylko mail.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości