Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 12:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

najmysiu, moze i 159, ale Twoje nogi zdecydowanie wyglądają jakbyś miała z 180 :):)
ja mam 160, ale moje nogi zdecydowanie NIe wyglądają na taki długie..
ech. niesprawiedliwe ;)
ja jakby cuś też na podkarpacie sie nie wybieram. ale moja bliźniaczka tam urzęduje więc któż wie czy mnie ktoś z nią nie pomyli, jak to zwykle bywa:P
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob paź 01, 2011 19:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

sliver_87 pisze:ale Twoje nogi zdecydowanie wyglądają jakbyś miała z 180
to złudzenie apteczne :mrgreen:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Nie paź 02, 2011 16:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

najmysia pisze:
sliver_87 pisze:ale Twoje nogi zdecydowanie wyglądają jakbyś miała z 180
to złudzenie apteczne :mrgreen:

:mrgreen:
no, w aptece można znaleźć wiele środkow, po których ma się zdumiewające złudzenia 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie paź 02, 2011 21:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

Bez recepty?

najmysia

Post » Pon paź 03, 2011 7:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

jak dobrze pomieszasz, to bez ;)

pozytywka

Post » Pon paź 03, 2011 7:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

ocho, widzę tytuł studencki 8) Ja rozpoczęcie miałam już w sobotę :twisted:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon paź 03, 2011 7:46 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

kiche_wilczyca pisze:ocho, widzę tytuł studencki 8) Ja rozpoczęcie miałam już w sobotę :twisted:

zazdraszczam trochę
fajnie było postudiować,
ale teraz jednak szkoda mi week-endów :roll:

pozytywka

Post » Pon paź 03, 2011 7:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

pozytywka pisze:ale teraz jednak szkoda mi week-endów :roll:

mnie też, ale wyjścia nie mam :)

WarKotka

Post » Pon paź 03, 2011 7:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

postanowienia noworoczne:
1. zmienić sandały na buty
(program minimum: zmienić sandały, na trochę bardziej zabudowane sandały 8) )
2. kupić wkładki do tych niewygodnych zabudowanych sandałów, żeby móc w nich biegać do pierwszych śniegów
3. myć głowę wieczorem, a nie rano
(program minimum: myć rano, ale suszyć suszarką)
4. brać prysznic przed kawą, a nie po
5. przygotowywać ciuchy do pracy poprzedniego dnia wieczorem, a nie latać rano z gołym tyłkiem i rozwianym włosem, w poszukiwaniu czegoś, czego nie trzeba prasować
6. iść do fryzjera
(program minimum: poprosić córkę o podcięcie włosów, bo co dzień z braku czasu włos wiążę splątany)
7. zastosować wszystko powyższe
(program minimum: wydrukować i powiesić sobie w widocznym miejscu) :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon paź 03, 2011 7:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

kiche_wilczyca pisze:
pozytywka pisze:ale teraz jednak szkoda mi week-endów :roll:

mnie też, ale wyjścia nie mam :)

gdybym wygrała te 28 milionów, to miałam plan zafundowania sobie studiów 8)
(nie siedziałabym jak głupia w pracy, to nie żałowałabym wolnych dni )

pozytywka

Post » Pon paź 03, 2011 8:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

gdybym wygrała 28 mln, to w ogóle bym nie musiała iść na studia :lol:

WarKotka

Post » Pon paź 03, 2011 8:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

ale ja bym chciała
dla frajdy, nie papierka
w ogóle papierka bym nie robiła, tylko postudiowała kilka lat dla usystematyzowania wiedzy i tego mrowienia w mózgu, które mam, jak się uczę :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon paź 03, 2011 8:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

pozytywka pisze:postanowienia noworoczne:
2. kupić wkładki do tych niewygodnych zabudowanych sandałów, żeby móc w nich biegać do pierwszych śniegów
3. myć głowę wieczorem, a nie rano
(program minimum: myć rano, ale suszyć suszarką)
4. brać prysznic przed kawą, a nie po
5. przygotowywać ciuchy do pracy poprzedniego dnia wieczorem, a nie latać rano z gołym tyłkiem i rozwianym włosem, w poszukiwaniu czegoś, czego nie trzeba prasować
6. iść do fryzjera
(program minimum: poprosić córkę o podcięcie włosów, bo co dzień z braku czasu włos wiążę splątany)
7. zastosować wszystko powyższe
(program minimum: wydrukować i powiesić sobie w widocznym miejscu) :mrgreen:

Rewelacja :piwa:
Poza punktami 1 i 2 dla mnie prawie idealne (p.6 - zamieniajac "córkę" na "koleżankę") ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon paź 03, 2011 8:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

Heil!

pozytywka pisze:5.przygotowywać ciuchy do pracy poprzedniego dnia wieczorem, a nie latać rano z gołym tyłkiem i rozwianym włosem, w poszukiwaniu czegoś, czego nie trzeba prasować
- moja propozycja wyjścia z sytuacji. Pozbycie się ciuchów które trzeba prasować, oraz nie zaopatrzanie się w kolejne prasowalne. To działa!!!

pozytywka pisze:6. iść do fryzjera
- w żadnym wypadku, włosy są symbolem kobiecości i nie wolno się do nich zbliżać z nożyczkami.

pozytywka pisze:1. zmienić sandały na buty
proponuję wyrzucić wszystkie buty i sandały a zaopatrzyć się w glany, obuwie całoroczne, niezniszczalne, do wszystkiego psuje :wink:

To moje poranne dobre rady :mrgreen:

a właśnie, kupiłam sznurówki co dopiero do moich glanów i nie mogę cholernych śnurkuff znaleźć (stare się przetarły i mi buty z nóg spadały bo latałam w rozwiązanych) idę szukać.

najmysia

Post » Pon paź 03, 2011 8:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

charm pisze:
pozytywka pisze:postanowienia noworoczne:

Rewelacja :piwa:
Poza punktami 1 i 2 dla mnie prawie idealne (p.6 - zamieniajac "córkę" na "koleżankę") ;)

charm 8O
czy to znaczy że zamierzasz chodzić w sandałach (niezabudowanych) do pierwszysch śniegów?

najmysiu, dziwnie wyglądam z długimi włosami
spinam je klamerką w świrołka z tyłu, ale to wyglada jeszcze dziwniej
program minimum: obciąc tyle, zeby świrołek był mniejszy ;)

glany są ok, ale sandały jeszcze okejsze
lubię miec stopy na powietrzu

więlkszość rzeczy mam niewymagających prasowania, pod warunkiem, że nie prześpią się na nich koty, albo nie usiądzie na nich czyjś tyłek, kiedy leżą na fotelu komputerowym w oczekiwaniu na schowanie do szafy
Wyjściem byłoby nabycie rzeczy, które same chowają się do szafy po wypraniu i wyschnięciu :mrgreen:

pozytywka

[poprzednia][następna]