ja mam 160, ale moje nogi zdecydowanie NIe wyglądają na taki długie..
ech. niesprawiedliwe

ja jakby cuś też na podkarpacie sie nie wybieram. ale moja bliźniaczka tam urzęduje więc któż wie czy mnie ktoś z nią nie pomyli, jak to zwykle bywa:P
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to złudzenie aptecznesliver_87 pisze:ale Twoje nogi zdecydowanie wyglądają jakbyś miała z 180
najmysia pisze:to złudzenie aptecznesliver_87 pisze:ale Twoje nogi zdecydowanie wyglądają jakbyś miała z 180
kiche_wilczyca pisze:ocho, widzę tytuł studenckiJa rozpoczęcie miałam już w sobotę
pozytywka pisze:ale teraz jednak szkoda mi week-endów
kiche_wilczyca pisze:pozytywka pisze:ale teraz jednak szkoda mi week-endów
mnie też, ale wyjścia nie mam
pozytywka pisze:postanowienia noworoczne:
1. zmienić sandały na buty
(program minimum: zmienić sandały, na trochę bardziej zabudowane sandały)
2. kupić wkładki do tych niewygodnych zabudowanych sandałów, żeby móc w nich biegać do pierwszych śniegów
3. myć głowę wieczorem, a nie rano
(program minimum: myć rano, ale suszyć suszarką)
4. brać prysznic przed kawą, a nie po
5. przygotowywać ciuchy do pracy poprzedniego dnia wieczorem, a nie latać rano z gołym tyłkiem i rozwianym włosem, w poszukiwaniu czegoś, czego nie trzeba prasować
6. iść do fryzjera
(program minimum: poprosić córkę o podcięcie włosów, bo co dzień z braku czasu włos wiążę splątany)
7. zastosować wszystko powyższe
(program minimum: wydrukować i powiesić sobie w widocznym miejscu)
- moja propozycja wyjścia z sytuacji. Pozbycie się ciuchów które trzeba prasować, oraz nie zaopatrzanie się w kolejne prasowalne. To działa!!!pozytywka pisze:5.przygotowywać ciuchy do pracy poprzedniego dnia wieczorem, a nie latać rano z gołym tyłkiem i rozwianym włosem, w poszukiwaniu czegoś, czego nie trzeba prasować
- w żadnym wypadku, włosy są symbolem kobiecości i nie wolno się do nich zbliżać z nożyczkami.pozytywka pisze:6. iść do fryzjera
proponuję wyrzucić wszystkie buty i sandały a zaopatrzyć się w glany, obuwie całoroczne, niezniszczalne, do wszystkiego psujepozytywka pisze:1. zmienić sandały na buty
charm pisze:pozytywka pisze:postanowienia noworoczne:
1. zmienić sandały na buty
(program minimum: zmienić sandały, na trochę bardziej zabudowane sandały)
2. kupić wkładki do tych niewygodnych zabudowanych sandałów, żeby móc w nich biegać do pierwszych śniegów
Rewelacja![]()
Poza punktami 1 i 2 dla mnie prawie idealne (p.6 - zamieniajac "córkę" na "koleżankę")
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości