Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Dotarłam do pani opiekunki tri bo właściciele to dzieci które są w Anglii.rzeczywiście kotkę odebrała w piątek chodzą z nią do weta niestety do takiego który na pewno jej nie pomorze jeżeli jeszcze kotka żyje.Otrzymuje tylko antybiotyk,schwała się za wersalkę wczoraj i tak ją babcia zostawiła boi się ,że kotka może już nie żyć.Prosiłam o sprawdzenie i jeżeli kotka żyje gotowa jestem z niz wieczorem pojechać do lekarza do Olsztyna,niestety teraz jade na pogrzeb kuzynki.Niestety pozostałe koty są nieszczepione więc co teraz będzie z nimi.Jest jeszcze rudy kocur któremu trzeba będzie szukać domu i koteczka ale ją chyba zabierze wnuczka.Tri jak przeżyje tez będzie do adopcji.
CatAngel pisze:[*]![]()
![]()
Ja to bym uderzyła do władz miastatak jak u siebie to robię znów.
Może jakieś Stowarzyszenie założyć, miasto daje wtedy środki na to, oraz pomieszczenie gdzie owe Stowarzyszenie ma się znajdować.
Myślę głośno
horacy 7 pisze:Teraz się martwię o tego rudego kocurka dziecko tri który miał trafic do schroniska gdzie on trafi.
horacy 7 pisze:Nie mogę się do kobiety dodzwonić i drzwi tez nie otwiera ,pewnie się boi bo bardzo miła to ja nie bylam jak usłyszalam o tri.Uwierzyć nie mogłam ,że proponowałam pomoc ,zgodziła się i zrobiła coś takiego jak eutanazję nie pojmuję.Wiem już też o następnej dwójce kotów które trafia do schroniska bo właścicielka wyjeżdża ,zastrzelić się tylko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 780 gości