Teraz to już nie ma wyjścia - trza robić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
montes pisze:pisiokotu streczyk mogę podrzucić czarny z zaprzyjaźnionej firmy kurierskiej - reflektujesz ?
w pon mogę na Piotrkowską podrzucić np
mgska pisze:Mam dostęp do fajnych pudeł ze styropianu (takich termosów), oczywiście ograniczoną, ale ile będę mogła, tyle załatwię jak będą chętni.
Sama robię z nich budki na zimę. Są bardzo solidne i dość ciężkie, bo ten styropian jest bardzo zbity i twardy
Wymiary to 57x50, głębokość 49, grubość styropianu 8 cm.![]()
![]()
![]()
To mój zeszłoroczny wyrób... troszkę sfatygowany i mało reprezentacyjny...![]()
Są jeszcze takie trochę mniejsze.
Gdyby ktoś był chętny, piszcie na pw to będę działać i organizować ile będę mogła.
Ostrzegam, że są duże i mieszczą mi się tylko dwa do samochodu jak coś.
pisiokot pisze:pozostałe dziesięć złociszy mam zamiar przeznaczyć na zakup polarów w lumpexie, w ubiegłym roku udało mi się kupić jakieś złachane polary po 2 czy 3 zł sztuka. Kotom akurat nie przeszkadza, że polar ma plamę czy urwaną kieszeń, ciepełko się liczy.
pisiokot pisze:i
pozostałe dziesięć złociszy mam zamiar przeznaczyć na zakup polarów w lumpexie, w ubiegłym roku udało mi się kupić jakieś złachane polary po 2 czy 3 zł sztuka. Kotom akurat nie przeszkadza, że polar ma plamę czy urwaną kieszeń, ciepełko się liczy.
andorka pisze:Ania, tak jak pisałam, mam folię, ale potrzebują za nią wymiany barterowej
Potrzebny mi jest kawałek styropianu 50x57 by zrobić dach do pudła, które dostałam od mgaska. To dla kotusi z przedszkola, której dzieciakom szukałyśmy w czercu domu.
Da się zrobić podmiankę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 35 gości