Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:vega013 pisze:...Tłumaczyłam pani, która zadzwoniła do mnie, że kociary to nie jakieś nawiedzone baby, od których mężczyźni pryskają gdzie pieprz rośnie. Przeciwnie - to osoby na poziomie, mające rodziny, które często podzielają ich miłość do zwierząt, że zajmowanie się kotami absolutnie nie wyklucza bycia dobrą matką.
Może właśnie w taki sposób należałoby przedstawić w programie osoby, które pomagaja kotom. Mniej tendencyjnie, za to bardziej edukacyjnie.
Uns pisze:Kurde, a ja patrzę na PW, nie ma nic. Patrzę na tel., też nic nie ma...Ech, do mnie nie zadzwonili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASK@ pisze:zgłosił ktoś do moda?Czy to ma sens?
Bo jak ktoś nie chce to nie pójdzie.
Znajdą szybko nawiedzona kociarę.Nawet bez kotów pójdzie, byleby zaistnieć w tv.
Uns pisze: Ech, szkoda mi, że zamiast skupić się na poważnych rzeczach - przy widowni oscylującej 1,5 mln - to będą bawić się w bzdury. A może ktoś z tych 1,5 mlna by chciał zostać po reportażu np. DT? A tak - każdy powie, koooty złe!
Uns pisze:Kurde, a ja patrzę na PW, nie ma nic. Patrzę na tel., też nic nie ma...Ech, do mnie nie zadzwonili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemi pisze:O kurczaki ... a ja nie mogę się zgłosićMam tylko trzy, a właściwie 2 - jeden kot, to kot widmo
vega013 pisze:Nemi pisze:O kurczaki ... a ja nie mogę się zgłosićMam tylko trzy, a właściwie 2 - jeden kot, to kot widmo
Ale może za to Twój związek rozpadł się przez koty, a szczególnie przez to widmo, a Ty nadal szukasz miłości?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości