wspólne życie - wątek optymistyczny nieustająco :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 18:05 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - prośba o rady !!!!!!!!!

juana pisze: Musiałam się dobrze przyjrzeć, żeby dojrzeć tą górkę :D :D :D :D :D

Górka może nie imponująca, za to wielka duchem :ok:

Myślę, że już niedługo doczekamy się aparatów i ekranów 3D, wtedy łatwiej będzie pokazać Niusię pod kocykiem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob paź 01, 2011 18:07 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - prośba o rady !!!!!!!!!

kamari pisze:
juana pisze: Musiałam się dobrze przyjrzeć, żeby dojrzeć tą górkę :D :D :D :D :D

Myślę, że już niedługo doczekamy się aparatów i ekranów 3D, wtedy łatwiej będzie pokazać Niusię pod kocykiem :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob paź 01, 2011 18:21 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - prośba o rady !!!!!!!!!

kamari pisze:

Niusieńka - koci aniołek z Nieba :aniolek:
Jak to cudownie, że trafiła do Ciebie :wink:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Sob paź 01, 2011 19:03 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - prośba o rady !!!!!!!!!

Koci aniołek kima nadal. A właściwie kimałby, gdyby cioteczka nie sprawdzała łaskawie co chwila, czy aniołek dycha i jak ma się nóżka :roll:

Póki co dycha i nóżka ma się dobrze :ok: Ale pewnie minie kilka dni zanim się uspokoję, bo to nie można tak od razu radośnie stwierdzić, że już wszystko w porządku :(

A że razem z nami czuwają i inne koty, czasem trafia się rozweselacz typu http://www.youtube.com/watch?v=Q6upnHy6jB0

Felek - moja krew :1luvu: też lubi przemeblowywać :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob paź 01, 2011 22:13 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - prośba o rady !!!!!!!!!

KasiaF pisze:
kamari pisze:

Niusieńka - koci aniołek z Nieba :aniolek:
Jak to cudownie, że trafiła do Ciebie :wink:

e tam z Nieba..z Wiśniewa :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 02, 2011 6:15 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - prośba o rady !!!!!!!!!

Nie chcę popadać w wielki optymizm, ale Niusia dzisiaj wygląda znacznie lepiej.
Po nocy nie wypływa już ropa nawet w małej ilości. Wieczorem Niusia zjadła dużą kolację, o 5 rano zarządała śniadanka, a po przyjeździe do pracowni - drugiego :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie paź 02, 2011 7:26 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

Niusia to dzielna dziewczynka i musi być wszystko dobrze, i to jak najszybciej :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie paź 02, 2011 11:11 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

Choć ja niewiele mogę w tym temacie doradzić,bo moja przygoda z kotami zaczęła się zaledwie parę lat temu,ale bardzo mocno trzymam kciuki za Twoją koteczkę,Kamari.Wszystko będzie dobrze,zobaczysz. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Nie paź 02, 2011 11:25 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - prośba o rady !!!!!!!!!

kamari pisze:
A że razem z nami czuwają i inne koty, czasem trafia się rozweselacz typu http://www.youtube.com/watch?v=Q6upnHy6jB0

Felek - moja krew :1luvu: też lubi przemeblowywać :D

Teraz mamy film z muzyka :ok: Uwazaj, jeszcze moze beda chcieli forse za prawo uzywania "Bagdad café" w twoim filmie :ryk: :ryk: :ryk:

Glowny aktor jest cudny - grzechu warty :ryk: :ryk: :ryk:

PS To tak wyciagajac lapki, ktorys z kotow mogl niechcacy "ukuc" Niusie, tego nie mozna upilnowac :roll:
Wiec nie masz co sie winic za niedopilnowanie :mrgreen: Ja tez juz to mialam z moimi kotami - pozniej tylko sprawdzach dokladnie na nich wszelkie "gorki" i "pagorki" a kociaki uwazaja ze chyba zwariowalas bo je macasz jak bys szukala pchel :mrgreen:
:ryk: :ryk: :ryk:

I tak masz szczescie, ze przy tylu kotach, nigdy Ci sie to nie przytrafilo :ok:

:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Nie paź 02, 2011 11:34 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

Jak ktos nie umie pisac to mu dobrze :mrgreen:
Mialo byc "sprawdzasz" :mrgreen: (i niby sprawdzilam :mrgreen: )
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Nie paź 02, 2011 12:56 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

Od stanu rozpaczy przeszłam do stanu otępienia :roll: Od jutra znowu zacznę myśleć co, jak i dlaczego.
Dzisiaj w ramach terapii poprzestawiam kilka mebli i uprałam wannę zasikanych kocyków :mrgreen: (ciekawe, czy jeszcze produkują "Franie" ?)

Koty trochę pomagały, ale w końcu uznały, że są o wiele lepsze sposoby na spędzanie niedzieli.

Można się poprzeciągać albo zwinąć w kłębek

Obrazek

można się wesprzeć na koledze
Obrazek

albo umyć
Obrazek

Można posiedzieć u cioci na kolankach i pogapić się w obiektyw
Obrazek

albo udawać różową, dla odmiany, górkę
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie paź 02, 2011 13:14 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

Slodkie lenistwo w pracowni :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie paź 02, 2011 13:17 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

Super zdjęcia :1luvu: u mnie kociaste też leniuchują w słoneczku, a ja też przestawiam bo wieczorkirm mamy nowego lokatora na tymczasie viewtopic.php?f=1&t=133396 .
Nie wiem jak to zniosą moje tymczasy - tez psychiczne strachulce.
Ale potwierdza się stwierdzenie mojej pani wet, że mój DT to taki psychiatryk Kociej Chatki :ryk:
No cóż :ryk: ciągnie swój do swego :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie paź 02, 2011 13:43 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

Pewnie za wcześnie na Walentynki ? :roll:

To niech będzie ....jesienne serduszko od Coco i Felusia :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie paź 02, 2011 13:50 Re: wspólne życie - ropa w nodze Niusi - chyba lepiej :-)

kamari pisze:Pewnie za wcześnie na Walentynki ? :roll:

To niech będzie ....jesienne serduszko od Coco i Felusia :D

Obrazek

:1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]