Moderator: Estraven
CatAngel pisze:[*]![]()
![]()
.........szlag
Czy naprawdę nie możemy nic zrobićMoże trzeba ogłosić w szkołach, rozwiesić plakaty na mieście, że są potrzebni Wolontariusze. Może do gazet. Na internet. Nie wierzę że w Szczytnie nie ma ludzi kochających zwierzaki.
A może jakiś filmik nakręcić(choć pewnie schron nie wyda zgody)
My u nas na mieście nakręciliśmy film który pokazywał bezdomność zwierzaków oraz przepełnienia w schronie.
Ja to bym uderzyła do władz miastatak jak u siebie to robię znów.
Może jakieś Stowarzyszenie założyć, miasto daje wtedy środki na to, oraz pomieszczenie gdzie owe Stowarzyszenie ma się znajdować.
Myślę głośno
MalgWroclaw pisze:Basiu, na pewno trzeba prosić o pomoc władze miasta. To ich obowiązek, nawet nie uprzejmość.
CatAngel pisze:[*]![]()
![]()
.........szlag
Czy naprawdę nie możemy nic zrobićMoże trzeba ogłosić w szkołach, rozwiesić plakaty na mieście, że są potrzebni Wolontariusze. Może do gazet. Na internet. Nie wierzę że w Szczytnie nie ma ludzi kochających zwierzaki.
A może jakiś filmik nakręcić(choć pewnie schron nie wyda zgody)
My u nas na mieście nakręciliśmy film który pokazywał bezdomność zwierzaków oraz przepełnienia w schronie.
Ja to bym uderzyła do władz miastatak jak u siebie to robię znów.
Może jakieś Stowarzyszenie założyć, miasto daje wtedy środki na to, oraz pomieszczenie gdzie owe Stowarzyszenie ma się znajdować.
Myślę głośno
TWQ pisze:Hej,
Ja nie jestem daleko. Olsztyn. Pomoc swoją proponowałem, na poważnie. Czy to przy festynie czy naprawdę czymkolwiek. Mam czas. [Tylko w weekendy: pt. i sob. będę mieć teraz zjazdy/zajęcia w szkole]. No ale jak wyszło na jaw że nie mam samochodu to "bye-bye".![]()
![]()
![]()
Jak już jednak pisałem, że trasę Olsztyn-Szczytno i z powrotem można pokonać autobusem.
Meksykanka - pomysł festynu był, też się zgłosiłem, ale zaraz został storpedowany.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 207 gości