Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
Napisz priv do dagmara-olga...
Tutaj jest jej wątek
viewtopic.php?f=1&t=126089&hilit=+dagmara+olga
W wątku już wszystko napisano raczej
i nic nowego się nie wymyśli i kotka nie uleczy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
:** pisze:Tylko ze mnie nie bylo jak kot wyszedl ti bylam W SZPITALU wiec nie miejcie do mnie pretensji. Babcia sie nim opiekowala. A to ze go nie dopilnowala i ma plot z duzymi przestrzeniami to kot wyszedl. U mnie jest wysoki plot i chodzi TYLKO po ogrodzie.
kotkins pisze:Masz podwójnego pecha: nie dość,że wypisujesz androny to jeszcze trafiłaś na interlokutora (trudne słowo,prawda?)LEKARZA!!
kotkins pisze:Jak tak patrzę na Twoję polszczyznę i upór w głupocie..to faktycznie: na Twoim miejscu nie dałabym rady żyć sama z sobą...te ciągłe samousprawiedliwienia...makabra!
Skoczyłabym z najbliższego mostu. Po uprzednim wyadoptowaniu kota do porządnego domu.
kotkins pisze:Słonko...mam codziennie dwa gabinety,NZOZ na głowie z przcownikami ,syna wyżej wymienionego,dwóch pasierbów(fakt: samodzielnych),męża i prowadzę dom (tzn.gotuję,sprzątem,pilnuję,obsługuję itp) .Do pracy dojeżdżam 30 km w jedną stronę.Spłacam kredyty ,martwię się ZUS-ami itd,it
kotkins pisze:Ty jesteś wrażliwa jak kawał dykty.
kotkins pisze:jeśli ktoś się tu pojawia i pisze TAK jak Ty to inni mają PRAWO oceniać go po jego twórczości na forum.J
izka53 pisze:kotkins pisze:Masz podwójnego pecha: nie dość,że wypisujesz androny to jeszcze trafiłaś na interlokutora (trudne słowo,prawda?)LEKARZA!!kotkins pisze:Jak tak patrzę na Twoję polszczyznę i upór w głupocie..to faktycznie: na Twoim miejscu nie dałabym rady żyć sama z sobą...te ciągłe samousprawiedliwienia...makabra!
Skoczyłabym z najbliższego mostu. Po uprzednim wyadoptowaniu kota do porządnego domu.
BRAWO!!!! Wiesz, kotkins, nie chciałabym się u Ciebie leczyć! Mam tylko nadzieję, że nie jesteś psychologiem, psychiatrą , lub - nie daj boże - pediatrą.
Nie bronię założycielki wątku, ale to co Ty pokazałas , jest na poziomie przedszkola, a nie LEKARZA / jak sama się określiłaśkotkins pisze:Słonko...mam codziennie dwa gabinety,NZOZ na głowie z przcownikami ,syna wyżej wymienionego,dwóch pasierbów(fakt: samodzielnych),męża i prowadzę dom (tzn.gotuję,sprzątem,pilnuję,obsługuję itp) .Do pracy dojeżdżam 30 km w jedną stronę.Spłacam kredyty ,martwię się ZUS-ami itd,it
Nooo, to zapracowana jesteś, a gdzie czas na koty? Mieści się w tej Twojej, tak bardzo zapracowanej głowie, że są koty wychodzące na własny ogród, i na tym ogrodzie też są nornice ?kotkins pisze:Ty jesteś wrażliwa jak kawał dykty.
A Ty jak kawał betonuLekarz powinien posiadać choć ciut empatii / trudne słowo, prawda?/, przysięga Hipokratesa mówi NIE SZKODZIĆ. Ale faktycznie dawno ją wygłaszałaś, no i mogłaś zapomniec jej przesłanie
kotkins pisze:jeśli ktoś się tu pojawia i pisze TAK jak Ty to inni mają PRAWO oceniać go po jego twórczości na forum.J
No cóż, ja juz oceniłam, porównalam i zgadnij , kto wygrał ? Czy nastolatka z problemami zdrowotnymi, szukająca pomocy , czy Pani LEKARZ ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika, puszatek i 41 gości