Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny Dawid i operacja str. 21

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro wrz 28, 2011 18:40 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Aniu a możesz zdradzić co było w tych paczkach i co będzie w ostatniej. Zaraz zadzwonię do Kasi i ją uprzedzę.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro wrz 28, 2011 18:44 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dyktatura pisze:
estela pisze:
estela pisze:właśnie dostałam rzeczy od bratowej dla Oli i pakuję do pudła( największy problem ze zdobyciem pudełka :twisted: )
2 poszwy i poszewka, 2 ręczniki
2 pary spodni na Piotra, bluza polar-polo
1 para dla Kasi i gruby wełniany sweter
dla Oli-kurtka, polar, bluzy dresowe,kamizelka-ocieplacz, spódniczka,spodnie,
kurtka mała ,może będzie na Dawidka
i koniec pudła
postaram się wysłać do Kasi wtorek-środa

Dzięki TŻ-owi poszło dziś piorytetem

Doszło wczoraj wieczorem. :)

Normalnie nie mogę wyjść z podziwu ,ze tak szybko doszło :1luvu:
( ostatnio wysłane piorytety szły tydzień :twisted: )

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Śro wrz 28, 2011 18:55 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

estela pisze:
Dyktatura pisze:
estela pisze:
estela pisze:właśnie dostałam rzeczy od bratowej dla Oli i pakuję do pudła( największy problem ze zdobyciem pudełka :twisted: )
2 poszwy i poszewka, 2 ręczniki
2 pary spodni na Piotra, bluza polar-polo
1 para dla Kasi i gruby wełniany sweter
dla Oli-kurtka, polar, bluzy dresowe,kamizelka-ocieplacz, spódniczka,spodnie,
kurtka mała ,może będzie na Dawidka
i koniec pudła
postaram się wysłać do Kasi wtorek-środa

Dzięki TŻ-owi poszło dziś piorytetem

Doszło wczoraj wieczorem. :)

Normalnie nie mogę wyjść z podziwu ,ze tak szybko doszło :1luvu:
( ostatnio wysłane piorytety szły tydzień :twisted: )

Cuda się zdarzają. Ostatnio jechałam pociągiem do Poznania i przyjechałam 20 minut za wcześnie. Za to wyjechałam z Poznania z 3 godzinnym opóźnieniem. :)

Dyktatura

Post » Śro wrz 28, 2011 19:00 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

kolej i poczta to gra w totolotka :D

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Śro wrz 28, 2011 19:34 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

kwiat groszku pisze:paczka z ubrankami różnymi na 90-104, inna z pluszakami i zabawkami a trzecia z różnościami (m.in. torebka dla Kasi, kombinezon zimowy na ok. 1,5roczne dziecię, trochę kosmetyków, książeczki, gdzieś tam 0,5kg kawy mielonej upchnęłam) pójdzie (prosto do Kasi, wyprane jest wszystko) od poniedziałku, bo nie dam rady za jednym zamachem posłać wszystkiego... :oops:

autocytat, najwyższa forma samouwielbienia :mrgreen:

jedna paczka mi została do wysłania, ale bij-zabij, nie wiem, która. :oops:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pt wrz 30, 2011 18:53 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Co tak zamilkłyście.

Dyktatura

Post » Pt wrz 30, 2011 19:02 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

odpoczywamy, po taszczeniu paczek na pocztę. :twisted:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pt wrz 30, 2011 19:33 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

pytam znajomych o buty po ich dzieciach dla Dawidka - pisałaś że potrzebne
ale na razie pozytywnego rezultatu
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pt wrz 30, 2011 20:10 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Szkoda.
Majcia dostała tyle fajnych butków a jeździ w wózku.
Dawid i Ola śmigają na piechotę a butów brak.
Może wysupłam parę groszy w listopadzie, bo w tym miesiącu krucho, ledwo nam starczy, a jeszcze mój Lilo musi mieć usunięty osad nazębny bo zaczyna się zapalenie przyzębia. Masakra. Z karma która jada tez musi się pożegnać bo bazarki kiepsko idą a budżet planowany na styk. Dług u weta już wisi. Całe szczęście, że tylko 60 zł.

Dzięki dziewczyny za to, ze pomogłyście mi choć w taki sposób pomóc Kasi i jej dzieciakom. Gdybyście widzieli jak oni się cieszyli z każdej rzeczy która była w paczce. Aż miło było popatrzeć.

kwiatgroszku jutro zadzwonię do Kasi i dopytam się czy doszły te 2 paczki. Ja u Kasi będę dopiero w poniedziałek.

Dyktatura

Post » Pt wrz 30, 2011 20:24 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Adidaski nr 26 uzywane moge podesłać, sprawdze jak zimówki z tamtego roku.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Pt wrz 30, 2011 20:30 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

W tygodniu postaram się wysłać to co już zapakowałam, nie będzie w kartonie bo i on swoje waży. Rzeczy są w reklamówkach sklejonych do siebie-jeszcze owinę papierem pakowym. Do Kasi nie słać - tylko do Ciebie i przekażesz tak Dyktatura . Pozdrawiam
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Sob paź 01, 2011 7:15 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dokładnie tak.
Ja jestem w domu. Zajęcia ma dopiero po południu.
Kasia z Dawidem na rehabilitację chodzi teraz do południa, póki Ola jest w szkole więc nikogo nie ma w domu. Do poczty mają bardzo daleko.

Dyktatura

Post » Sob paź 01, 2011 9:47 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

muszę wejśc na strych, ale myślę że dla Dawida znajdę: spodnie rózne, bluzki z długim rękawem, buty jakieś na jesień zapewne tez, kurtkę, jakieś zabawki po moich urwisach tez się znajdą.
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Sob paź 01, 2011 10:15 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

gosikbaum pisze:muszę wejśc na strych, ale myślę że dla Dawida znajdę: spodnie rózne, bluzki z długim rękawem, buty jakieś na jesień zapewne tez, kurtkę, jakieś zabawki po moich urwisach tez się znajdą.

Super. :)
Co prawda Dawid dostał ostatnio trochę ciuchów ale buty to towar deficytowy.

Dyktatura

Post » Sob paź 01, 2011 10:24 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Mam jeszcze pytanie do ogółu.. czy ktoś z Was miałyby możliwość wspomóc choć w niewielkiej części, choć odrobinę wysyłkę tej paczki :oops: Dla mnie jest to nie mała suma.. Paczka pocztowa ekonomiczna - gabaryt B Masa: ponad 10kg do 15kg - 27.00 zł Przesyłka zostanie przyjęta jako paczka pocztowa plus -nie wiem co to znaczy
Chciałam dobrze, nie sądziłam ,że taka ciężka może być. Nie jest to jakaś extra paczka, ale mam nadzieje, że rzeczy się przydadzą. :oops: :kotek: Dyktatura chciała wspomóc ale też na własne spore wydatki, wiec postanowiłam zapytać jeszcze raz tutaj :oops: :roll:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

[poprzednia][następna]