Dyktatura pisze:estela pisze:estela pisze:właśnie dostałam rzeczy od bratowej dla Oli i pakuję do pudła( największy problem ze zdobyciem pudełka)
2 poszwy i poszewka, 2 ręczniki
2 pary spodni na Piotra, bluza polar-polo
1 para dla Kasi i gruby wełniany sweter
dla Oli-kurtka, polar, bluzy dresowe,kamizelka-ocieplacz, spódniczka,spodnie,
kurtka mała ,może będzie na Dawidka
i koniec pudła
postaram się wysłać do Kasi wtorek-środa
Dzięki TŻ-owi poszło dziś piorytetem
Doszło wczoraj wieczorem.
estela pisze:Dyktatura pisze:estela pisze:estela pisze:właśnie dostałam rzeczy od bratowej dla Oli i pakuję do pudła( największy problem ze zdobyciem pudełka)
2 poszwy i poszewka, 2 ręczniki
2 pary spodni na Piotra, bluza polar-polo
1 para dla Kasi i gruby wełniany sweter
dla Oli-kurtka, polar, bluzy dresowe,kamizelka-ocieplacz, spódniczka,spodnie,
kurtka mała ,może będzie na Dawidka
i koniec pudła
postaram się wysłać do Kasi wtorek-środa
Dzięki TŻ-owi poszło dziś piorytetem
Doszło wczoraj wieczorem.
Normalnie nie mogę wyjść z podziwu ,ze tak szybko doszło![]()
( ostatnio wysłane piorytety szły tydzień)
kwiat groszku pisze:paczka z ubrankami różnymi na 90-104, inna z pluszakami i zabawkami a trzecia z różnościami (m.in. torebka dla Kasi, kombinezon zimowy na ok. 1,5roczne dziecię, trochę kosmetyków, książeczki, gdzieś tam 0,5kg kawy mielonej upchnęłam) pójdzie (prosto do Kasi, wyprane jest wszystko) od poniedziałku, bo nie dam rady za jednym zamachem posłać wszystkiego...
gosikbaum pisze:muszę wejśc na strych, ale myślę że dla Dawida znajdę: spodnie rózne, bluzki z długim rękawem, buty jakieś na jesień zapewne tez, kurtkę, jakieś zabawki po moich urwisach tez się znajdą.
Dyktatura chciała wspomóc ale też na własne spore wydatki, wiec postanowiłam zapytać jeszcze raz tutaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości