Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 28, 2011 11:55 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

jak maluch?

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Śro wrz 28, 2011 17:00 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Szaleje jak pijany zając, oczy trzeba mieć dookoła głowy :evil:
Moi rezydenci oczywiście obrażeni, a ja jestem totalnie wkurzona, bo mój wet od poniedziałku jest poza zasięgiem i chyba będę musiała jutro iść do lokalnych konowałów, a nawet nie wiem o co pytać :evil: Czym odrobacza się takiego malucha i co na pchły, mogę dać oridermyl bo wg mnie ma świerzbowca :?: Ma chyba około 6-8 tygodni :roll:

a ciałko jej siostrzyczki lub braciszka ściągnęłam w poniedziałek z drogi :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw wrz 29, 2011 7:12 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

do odrobaczenia pasta taka specjalna do pysia, na skórę frontline ale nie spot-on tylko w sprayu to mozna psyknac i ponacierać sierść, spokojnie, ten w sprayu mozna na matke z dziećmi dać nawetwięcten kociak możeto pobrać. i nie łącz go ze swoimi kotami...

Mamrot

Post » Czw wrz 29, 2011 17:24 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

A co słychać u Juleńki :?:

Do mojej małpiatki jutro umówiony jest wet :twisted:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pt wrz 30, 2011 15:28 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Mamrociku to jak zastanawiacie się jednak z mamą nad szukaniem Julce domu bez kotów, to może ruszyć z ogłoszeniami :?:

Małpiatka okazała się małpiatkiem i ma dwa miesiące oraz kosmicznego świerzbowca :evil: wyleczymy, zaszczepimy i szukamy domu
Obrazek

ametyst55

Post » Pt wrz 30, 2011 15:37 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

jeju no ale kto Julke będzie obsługiwal na tym poziomie?! leki leki leki,karma specjalistyczna, badania krwikontrolne...no masakra jakaś. A teraz jeszcze egzema

Mamrot

Post » Pt wrz 30, 2011 16:57 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Fakt , wymagający kot, ale takie domy też się zdarzają .
A Juleńka śliczna kotka :1luvu: to może ktoś by się zakochał :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Sob paź 01, 2011 23:55 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Dołączam do grona sympatyków Julci. Ma "szczęśliwe imię", a przede wszystkim mnóstwo ludzi z sercem na dłoni wokół, a to gwarantuje jej szczęście.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 03, 2011 9:23 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Kaprys2004 pisze:Dołączam do grona sympatyków Julci. Ma "szczęśliwe imię", a przede wszystkim mnóstwo ludzi z sercem na dłoni wokół, a to gwarantuje jej szczęście.

witam nową ciocię ! i serdecznie pozdrawiam!

Mamrot

Post » Pon paź 03, 2011 17:41 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Szkoda tylko, że Julcia sie do Bianka nie umie przekonać. :( Ale po tym, co przeszła, może ma prawo być bardziej noż nieufna? :ok: :ok: :ok: Nieustająco! :ok: :ok: :ok:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Wto paź 04, 2011 9:01 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

weatherwax pisze:Szkoda tylko, że Julcia sie do Bianka nie umie przekonać. :( Ale po tym, co przeszła, może ma prawo być bardziej noż nieufna? :ok: :ok: :ok: Nieustająco! :ok: :ok: :ok:

Ta zaraza nie jest nieufna zapewniam! poprstu zjadliwa malpa i tyle. Nie ma w jej zachowaniu krzytyny dystansu czy lęku, idzie na calość tylko chce bić i tyle. a jak ma humor to siedzi metr od niego i nie zwraca uwagi... Ona się go nie boi, ona go nienawidzi... szlag.

Mamrot

Post » Czw paź 06, 2011 10:53 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Julcia dostaje encorton na zmiany skórne, smarujemy też cudownym rózowym płynem, jest o wiele lepiej ale zalecenie żeby jeszcze przez tydzien utrzymać steryd, samrowanie płynem pewnie dłuzej i do kontroli pojedziemy za tydzień.o. Dużo tu pisze o tym, że Julcia niedobra jest... no to prawda... kawał z niej cholery... ale nie myślimy o zadnych ruchach... jest, wziełam ją żeby zawalczyc o jej zycie, Pani wetka kochana bardzo wsparła i wspiera dalej ( okresowe badania krwi Julci przy pobraniu materiału w domu... Pani doktor przyjeżdża z mężem drogim, nie raz nie dwa wychodzą podrapani do krwi...), Pani Hania z Wawy nadal wspiera groszem, a moja Mama pokrywa też część niemałych kosztów i jest nieoceniona w opiece nad naszym trudnym pacjentem! Julcia jest i pewnie jej zycie nie bedzie długie alle zrobimy wszystko co w naszej mocy zeby se pozyła paskuda jedna... no.

Mamrot

Post » Czw paź 06, 2011 16:10 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Zdrowiej Juleńko i bądź ciut łaskawsza dla Bianka i ludzi :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt paź 14, 2011 7:49 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Juleńka nadal na encortonioe, smarowanie różowym płynem... jestlepiej ale nie na tyle żeby zakończyć lek... ech... jak nie urok to... no właśńie.

Mamrot

Post » Pt paź 14, 2011 9:31 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Potrzymam za zdrowie i dobry humor Juleńki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ametyst55

[poprzednia][następna]