Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 29, 2011 15:41 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Ja z bazarkami niestety nie pomogę - mam ten sam problem, torba fantów leży i czeka :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw wrz 29, 2011 15:41 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:witam po południowo.

muza_51 ,ja bardzo chętnie ,tyle że nie robię bazarków :oops: to trzeba monitować ,a ja mało mam czasu ,tak jak np. dziś .
dopiero mogłam do was zajrzeć :cry:
może ktoś?

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:biust...tego lepiej żebyście nie wiedziały :crying:

Tak-tak - wiemy! 180 cm w obwodzie :piwa: :mrgreen:

a wzrost 156 :mrgreen:

się nadźwigam :twisted:

:lol: 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 29, 2011 15:49 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

LimLim pisze: Mrunia obejrzana. Waży prawie 3kg. Wetka pochwaliła ją, że pięknie rośnie. :D

A gdzie zachwyty,ze tak dobrze dbam o Mruniaczka :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw wrz 29, 2011 15:59 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

LimLim pisze:
LimLim pisze: Mrunia obejrzana. Waży prawie 3kg. Wetka pochwaliła ją, że pięknie rośnie. :D

A gdzie zachwyty,ze tak dobrze dbam o Mruniaczka :twisted:
:dance: :dance2: :surprise: :catmilk: wiedziałam gdzie oddaje :piwa:
mam takie pewniaki 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw wrz 29, 2011 16:02 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

ledwo przycupnęłam przy was ,a już muszę lecieć dalej :cry:

buziaki.

oj zapomniałam napisać że dziś moja wetka pomacała Lusię i po wagę poszła i co się okazuję 8)

Lusiak waży ponad 2 kg :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 29, 2011 18:57 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

No dobra - przyznaję się, że się pogubiłam :| :mrgreen: . Lusia to które?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw wrz 29, 2011 20:54 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Ja melduję się dziś wieczorem, bo jutro jestem w Wałbrzychu. Dorciu mam dla Ciebie od koleżanki 2 ciepłe szale, kiedyś Ci jakoś podrzucę :)
miłej nocki życzę

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 29, 2011 21:43 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

kaja888 pisze:Ja melduję się dziś wieczorem, bo jutro jestem w Wałbrzychu. Dorciu mam dla Ciebie od koleżanki 2 ciepłe szale, kiedyś Ci jakoś podrzucę :)
miłej nocki życzę

dziękuję :D

Marcelibu Lusiak to kocię które jest u mnie od kwietnia.
taka buro biała panienka ,ciągle chora . :cry:
Jej rodzeństwo dawno w domkach ,a ona zapuściła korzenie :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 30, 2011 7:01 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

No już mi lepiej :lol:

Mała bawiła się wczoraj nadmuchanym balonem Mateuszka. Balon miał patyk więc pacniety łapą i tak wracał do kotki. Mała az z siebie wychodziła czemu to to nie ucieka. zabawa przybrała inny wymiar jak balon pekł. Najpierw ze starchu przysiadła a potem ganiała po chaupie z flakiem balonowym i patykiem między łapami co chwilę balon przydeptując :ryk:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt wrz 30, 2011 7:31 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Witam i prosze o pomoc. Która z Cioteczek będzie chętna na zrobienie bazarku dla Dorci 44 ?. Fanty wyślę na podany adres. Pozdrawiam.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt wrz 30, 2011 15:10 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

muza_51 pisze:Witam i prosze o pomoc. Która z Cioteczek będzie chętna na zrobienie bazarku dla Dorci 44 ?. Fanty wyślę na podany adres. Pozdrawiam.

kto pomoże ?

LimLim pisze:No już mi lepiej :lol:

Mała bawiła się wczoraj nadmuchanym balonem Mateuszka. Balon miał patyk więc pacniety łapą i tak wracał do kotki. Mała az z siebie wychodziła czemu to to nie ucieka. zabawa przybrała inny wymiar jak balon pekł. Najpierw ze starchu przysiadła a potem ganiała po chaupie z flakiem balonowym i patykiem między łapami co chwilę balon przydeptując :ryk:

Limku to miałaś ubaw :lol:
Malwinka też tchórz ,ale na kolana przychodzi ,kładzie się koło mnie ,śpi w łóżku ,bawi się ze mną ,gryzie ,a jednak szybszy ruch i już kot znika..mija sekunda i panna ciekawska przylatuje :lol:

Jutro między 9 a 10 będzie zdun ,się denerwuje okropnie .

a w tym lub następnym tygodniu mam jechać po odbiór psów .
Nie wiem co nie wiem ile ,ale wiem że bardzo ale to bardzo będą potrzebowały mądrych ,kochanych domków ,te psy po miesiącu zaczynają kwitnąć .
Trzeba tylko dać im szansę.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 30, 2011 15:29 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

zrobiłam dziś szarlotkę ,chciałam spróbować przed wyjściem do pracy ,postawiłam na oknie (otwarte) i co widzę pierwsza Kulikuli chciała przejść po niej :twisted: potem Malwina zaczęła obgryzać :twisted:
no chyba dobra będzie jak kotu smakuje :wink:

Lusia dziś chciał ugryźć wetkę bo ta śmiała zajrzeć jej do pysia :evil: Malutka czuje się lepiej ,jednak nie jest jeszcze dobrze .

Malwinka ma gojąca się nadżerkę ,dużą na czubku języka ,czuje się dobrze tylko troszkę kiepsko je ,ale nie ma co się dziwić.

Tytek nadal na antybiotyku .Kropcia też.przetrzymam je troszkę.

Pan malarz niedługo skończy swój obraz ,ładnie to wygląda ,widziałam w telefonie . 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 30, 2011 18:57 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:
muza_51 pisze:Witam i prosze o pomoc. Która z Cioteczek będzie chętna na zrobienie bazarku dla Dorci 44 ?. Fanty wyślę na podany adres. Pozdrawiam.

kto pomoże ?

Rzadko jestem na forum - ostatnie 2 dni (dosyć często zaglądałam) to raczej przypadek. Ledwo co pilnuję sprawy "węgla". Jeśli chodzi o takie sprawy jak bazarek, to trzeba być "czujnym" i mieć więcej czasu wolnego, żeby zaglądać.

Marcelibu

Post » Pt wrz 30, 2011 19:08 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dziewczyny bardzo prosze o głosy na wspolnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina

znów powtarza się historia z dzikim kandydatem :( z dogo :(

jeśli ktoś jesczze nie głosował bardzo bardzo prosze o głosy na wspolnego kandydata

jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pt wrz 30, 2011 19:14 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Jeśli chodzi o bazarek to zrobić nie umiem i nie bardzo wiem jak. Ale pilnować i ewentualnie rozsyłać mogę. Więc gdyby ktoś powstawiał fanty to resztą mogę się zająć.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

[poprzednia][następna]