Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:witam po południowo.
muza_51 ,ja bardzo chętnie ,tyle że nie robię bazarkówto trzeba monitować ,a ja mało mam czasu ,tak jak np. dziś .
dopiero mogłam do was zajrzeć![]()
może ktoś?
Marcelibu pisze:dorcia44 pisze:biust...tego lepiej żebyście nie wiedziały![]()
Tak-tak - wiemy! 180 cm w obwodzie![]()
a wzrost 156![]()
się nadźwigam
LimLim pisze: Mrunia obejrzana. Waży prawie 3kg. Wetka pochwaliła ją, że pięknie rośnie.

LimLim pisze:LimLim pisze: Mrunia obejrzana. Waży prawie 3kg. Wetka pochwaliła ją, że pięknie rośnie.
A gdzie zachwyty,ze tak dobrze dbam o Mruniaczka
wiedziałam gdzie oddaje
kaja888 pisze:Ja melduję się dziś wieczorem, bo jutro jestem w Wałbrzychu. Dorciu mam dla Ciebie od koleżanki 2 ciepłe szale, kiedyś Ci jakoś podrzucę![]()
miłej nocki życzę

muza_51 pisze:Witam i prosze o pomoc. Która z Cioteczek będzie chętna na zrobienie bazarku dla Dorci 44 ?. Fanty wyślę na podany adres. Pozdrawiam.
LimLim pisze:No już mi lepiej![]()
Mała bawiła się wczoraj nadmuchanym balonem Mateuszka. Balon miał patyk więc pacniety łapą i tak wracał do kotki. Mała az z siebie wychodziła czemu to to nie ucieka. zabawa przybrała inny wymiar jak balon pekł. Najpierw ze starchu przysiadła a potem ganiała po chaupie z flakiem balonowym i patykiem między łapami co chwilę balon przydeptując
dorcia44 pisze:muza_51 pisze:Witam i prosze o pomoc. Która z Cioteczek będzie chętna na zrobienie bazarku dla Dorci 44 ?. Fanty wyślę na podany adres. Pozdrawiam.
kto pomoże ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, Paula05, puszatek, Wix101 i 99 gości